אין לי אויררררררררררר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות אני גרה ביחידת דיור במינוס אחד !! לפני ההריון לא הפריע לי בכלל עכשיו אני מרגישה פשוט נורא ונראה לי כל הסימפטומים רק בגלל זה !!!! רק נכנסנו לבית לפניי כמה חודשים מה אני עושה ????
7 תגובות
עמוד 1
  • איזה סימפטומים יש לך מאמי

• את חייבת שתשאפי אוויר נקי, אין לכם אפשרות לעבור. תחשבי גם על מקום כשהבייבי יבוא...

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • ממוש מה את מרגישה?
  • רק היום בבוקר הבנתי כמה שאני באמת חנוקה כאן ..התעוררתי בעלי שתה כבר בסלון פשוט בלי לשטוף פנים בלי כלום הוא רואה אותי רצה לביוץ הייתי חייבת אויר הרגשתי שאני פשוט נחנקת כבר שבוע שאני לא ישנה ומתעוררת 4-5 פעמים מרגישה כאבי ראש מטורפים ממש רואה שחור בעיניים ואני לא אחת שסובלת ממיגרנות ..מרגישה כל הזמן צורך להקיא אבל כלום לא יוצא לא מצליחה להכניס כלום לפה ממש ככה כבר מיום ראשון אני פשוט לא אני ואין לי מושג איך להתמודד עם זה .עשיתי מלא בדיקות דם ושתן השבוע והיום היתי אצל הרופא ואמר שהכל תקין ברזל וכו׳..אז אני כבר באמת בטוחה שזה לא קשור להריון אני מבינה שיכולות להיות בחילות הקאות כאבים וכו׳..אבל אני ממש לא אני !אני נמנעת מלהפגש עם חברות השבוע כי זה פשוט ברור שזאת לא אני אני כבר מתחרפנת ובעלי גם לא מבין מה עובר עליי וזה לא פסיכולוגי ולא הורמונלי אני בטוחה !יצאתי החוצה ופתאום הרגשתי שאני נושמת !!היה אויר כל כך טוב זה היה ב7 בבוקר ישבתי בחוץ שעה ושוב כשנכנסתי לבית הרגשתי על הפנים :( בנוסך לכל זה ההפרשות החומות שמחלימות אותי בנוסף לכל מה שקורה לי והרופאת נשים שטוענת שזה שכיח אבל תקינות הריון ניתן לבדוק רק האולטרסאונד ואני עושה חיצוני רק בשבוע 10 שזה עוד חודש ..אז הכל מהכל קורה לי ואני רק רוצה לחזור לעצמי ומהר אני לא הולכת ללימודים לא לעבודה כבר מיום ראשון קשה לי לעמוד על הרגליים יותר מרבע שעה ..בעלי שוטף כלים צולה כביסות מקפל ממש הגל ..
  • וואי איזה מסכנה, נשמע קשה ולא נעים מה שאת עוברת.
    אני גם גרה ביחידת דיור והחוסר אוויר שיש בדירות מרתף הייתה הסיבה העיקרית שלא בחרתי ביחידה כזו.

אני מקווה שיעבור לך מהר ותחזרי לעצמך ויעבור לך בקלות ב"ה.

ההפרשות שיש לך מלוות גם בכאבים?
  • מיכלושית יכול להיות שזה נובע מלחץ? אולי פחד? אולי את קצת חרדה? סתם בודקת איתך עוד כיוון
  • ההפרשות לא מלוות בכאבים ,בכלל לא כואב לי שום דבר מדיי פעם דקירות בצד ימין בבטן התחתונה אבל לא ממש מורגש ..ולא יודעת אני קצת לחוצה כי מחכה לאולטרסאונד לראות שהכל תקין
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה