היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
1. אתמול בבוקר שחר התעורר ב5 בבוקר ולא הצליח להרדם שוב. סביב השעה 6 טל הגיע אלי למיטה. ב6 ומשהו אני פוקחת עיניים שחר לידי איתן לידי ואני שומעת קולות אכילה מסתובבת רואה את טל אוכל. אני שואלת את שחר "מה טל אוכל?" הוא אומר לי לחם עם גבינה
15 תגובות
עמוד 1
איזה מתוק!!!
דייייייייייייייייייייייייייייייייייי איזה ילד מדהים!!!!!!!!!!!!!! מלא נחת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יעל - קרעת אותי
אח!!!! איזה חלום של ילד!!!!! ממש מרגש!!
יעל
אין ספק שזה אושר
איזה מתוקים הם
איזה ילד מהמם!!
אצלנו הלחם בפריזר... אז אין סיכוי
וואוו פשוט ילד מקסים
וואווווווווו איזה נחת !! חמסה חמסה עליהם !
איזה מלך שחר!!!! איי כמה נחת, כמה אושר!!! 55555555555555555 יעל איזה מצחיק הוא!!!
יואוו אני כל כך מכירה את זה מאור שלי - היא הפכה כזו בוגרת ואחראית לאחותה הקטנה שזה מדהים אותי כל פעם מחדש [email protected]