עדכון לגבי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה: אחרי חודש שלם של משתתפת סמויה בפורום הזה החלטתי לחזור ולעדכן אתכן מה איתי. מחזור אחרון היה ב-5/8 ונדמה לי שיש לי מחזור של 31 יום (הפעם הקודמת שקיבלתי לפני זה היה ב-5/7)
    עד עכשיו.. לא קיבלתי. אתמול לא יכולתי להתאפק ועשיתי בדיקה ביתית. יצא שלילי. אני לא יודעת מה לחשוב, מנסה לא להשלות את עצמי שהחודש נקלטתי..
    אני מרגישה עצבנית, כאבי בטן קלים, חזה נפוח ורגיש.... ובעלי ממש משתגע ממני כי אין לי חשק אליו...

9 תגובות
עמוד 1
  • חחחחחחחח מתוקית!!כ״כ מבינה אותךך!!!!הווסת גם אצלי מאחרת ביום!!עשיתי קודם בדיקת הריון..ושלילי...אולי בגלל הצילום רחם..הבנתי שהצילום כורם לאיחור..מבואסת רצחח...
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • מאמי קודם כל, אפילו אם היה שלילי שום דבר לא בטוח, נא לא להספיד

• היי חמודה, לי יש 2 חברות שיצא להן שלילי בבדיקה ראשונה...(והיו בהריון) חכי קצת ותראי, בהצלחה!!!
  • באמת שאלתי את עצמי לאן נעלמת! חכי עוד קצת, המחזור מתחרפן אחרי הגלולות.. מקווה בשבילך שהוא לא יגיע.. עדכני, ולא להעלם שוב
  • תודה על העידוד מתוקות שלי
    אני מאוד מקוה שאתן צודקות.. אני מפחדת לאכזב את עצמי, למרות שאני
    די מאמינה שזה זה..
    החלטתי שאם לא יגיע ה- [}:) עד מחר אקנה בדיקה ואעשה אותה ביום ראשון
    על הבוקר (אני מניחה שזה מוקסה בשבת נכון?! חח אף פעם לא חשבתי על
    זה..)

בשורות טובות לכולן..

• אני חשבתי על זה דווקא, זה באמת נראה מוקצה:-\
    תחכי לבדיקת דם, עזבי בדיקת הריון ביתית! אבל שוב, תחכי קצת יותר בגלל הגלולות..
  • שיהיה בהצלחה !!!

תעדכני
  • היי. לא הייתי פה בפורום הממממוווווןןןןן זמן (3.5 שנים כמעט) מאז שבני נולד....

רוצה לשתף שבהריון איתו, 3 בדיקות ביתיות ובדיקת דם הראו שזה שלילי, והרופא כבר חשב שמשהו לא בסדר איתי, אבל אני ה א מ נ ת י והרגשתי שזה זה. ואכן כך היה - כל הבדיקות שהראו שאני לא בהריון טעו ואכן הייתי בהריון!!!

אז, באמת צריך קצת להמתין בסבלנות (אפילו שההמתנה הזו מורטת עצבים ואני נמצאת כרגע במצב הזה) עד לאיחור של יותר משבוע ואז לבדוק את זה.

רוצה לומר שאני, לפני חודש הוצאתי את ההתקן תוך רחמי (נובה טי) ומחזור אחרון היה ב-7.8.12. מחזור סדיר של כל 28 יום. עד היום עדיין לא קיבלתי מחזור... בינתיים אני מסתובבת שבועיים כבר עם חזה גדוש וכואב, בחילות, עייפות, חוסר מצב רוח וכו'... ועם תחושה פנימית שנקלטתי, במיוחד שקיימנו יחסים בתקופת הביוץ... מחכה, ממתינה וזה פשוט מורט עצבים...
    2 בדיקות ביתיות שעשיתי (לא היתה לי סבלנות לחכות) והאחרונה היתה לפני יומיים, יצאו שליליות, אם כי אני עדיין מסתובבת עם ההרגשה המגעילה הזו ובהמתנה וציפייה. מקווה רק לא להתאכזב...

• שיהיה בהצלחה

אלוקים לא ישים אף פעם בפנייך מכשולים - שבהם לא תוכל לעבור ...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה