היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כמה זמן הבעלים שלכן לקחו חופש אחרי הלידה? אז בעלי: בלידה של רז בעלי היה שבוע בבית ועכשיו הוא כמעט שבועיים בבית ( כי כשהייתי מאושפזת אחרי לידה הוא היה עם רזוש) ועכשיו עוד שבוע התאקלמות עם שתי נסיכות, הןא כל כך עוזר לי ואני רק חושבת שביום ראשון הוא חוזר לעבודה בא לי לבכות
17 תגובות
עמוד 1
בעלי בדיוק היה אז בחופש מהעבודה שבועיים
בדיוק כמו אצלך שבוע בבית וזרקו אותי לים
בעלי לקח שבוע חופש ושהוא חזר הייתי לבד אמא שלי מדי פעם הייתה באה כל פעם שהוא היה יוצא בבוקר הייתי בוכה
לקח חופש ביום הלידה וזהו. יום למחרת כשעוד היתי מאושפזת בבית חולים הוא כבר חזר לעבודה. בלידה של אמילי (היא נולדה בלילה) הוא רצה לחזור לעבודה באותו היום כי היה לו דיון דחוף בבית משפט, אבל שכנעתי אותו לא ללכת לעבודה. אמרתי לו שיראה לי שופט שיכעס שהוא בחדר לידה עם אשתו. חחחחחחח
לפחות אני לא הבכיינית היחידה
עם הגדולה לא לקח חופש בכלל, עם התאומים לקח שבוע אבל בסוף לא עזר לי כי ישב שבעה
"תביאו שישה תביאו שבעה תביאו שמונה ילדים זאת לא בדיחה הארץ צריכה הרבה צעירים נחמדים..."
בלידה הראשונה בעלי היה שבוע בבית... ובלידה הקרובה בע״ה הוא ייקח את חופשת הלידה במקומי ואני חוזרת לעבוד אחרי 5 שבועות... אין לנו הרבה ברירה והוא כזה מקסים שהוא מסכים...
כשעידן נולד ביום שהגענו הבייתה הוא פשוט הלך אח"כ לעבודה עד איזה 18:00 בערך
בעלי בדיוק היה בפגרה מבית משפט אז הוא היה איתי דיי הרבה בחודש האחרון וכל פעם שהוא הלך לסידורים הייתי כ"כ בדיכאון פחדתי להישאר עם אוראלי לבד
הכי מלחיץ אותי כשהוא יעבוד לילה
אני חושבת שעבור גברים, ללכת לעבודה זה סוג של בריחה... שהרי כשאבא חוזר הביתה, הילדים מקבלים את פניו אחרי אוכל ומקלחת. לא הם שצריכים להתמודד עם היום יום....
למזלי בעלי היה בחופש במשך חודשיים שלמים כי זה היה החופש הגדול והחגים כך שהוא עוד לא התחיל ללמד
למזלי בעלי היה בחופש במשך חודשיים שלמים כי זה היה החופש הגדול והחגים כך שהוא עוד לא התחיל ללמד
הייתי מאושפזת כמעט שבוע לפני הלידה אז הוא היה איתי, ושבוע אחרי הלידה גם כי היה לי קטטר... סך הכל אחרי שבועיים וקצת חזר לעבודה
שבועיים. רציתי למות שהוא חזר!
בעלי לא היה בחופש- אבל בהפסקות היה קופץ לבקר כדי שאוכל לרוץ לשרותי או לאכול כמו נורמלית אבל בתקופה של פסח היה לו חודש חופש וזה היה מצויין