:( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בעלי לקח אותי לאמא שלי עד אשקלון !!! הרגע התעוררתי מתוך שינה ופעם ראשונה בחיים הקאתי!! אני לא מאמינה לכל מה שעובר עליי
9 תגובות
עמוד 1
  • בקקרוב אצל כולנו....מהריון כמובן...

תשמחי זה אומר שהכל תקין...
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • ממי שלי, אני בטוחה שאצל אמא יוקל לך :) תרגישי טוב ואל תשכחי שגם זה יעבור
  • מיכלושית,
    כולי איתך בסבלך, אך אל תשכחי שסבלך הוא סבל רצוי ומוזמן. תנסי ליהנות ממנו (עד כמה שניתן) כי זה הכי כיף שמטפלים בך ודואגים לך ועושים בשבילך כי אח"כ זה מתחלף.

crazy woman!
  • מאמי שלי, תנסי לחשוב חיובי!!זה בחילות והקאות רצויות :)

תנסי לעבוד כמה שפחות ולאכול קצת קצת..היה בסדר :)

המשך תקין וקליל יותר!
  • אני פשוט בהלםםם מבנות כאן!!
    על מה את מתלוננת? על זה שאת בהריון ואת מקיאהההההה?
    אל תשכחי שיש פה בנות שמנסות! ואת? מתלוננת על בחילות מסכנההההה

באמת בנות טיפת רגישות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • טליה חמודה לידיעתך הרבה אני כל כך מתלוננת כי אני בטוחה שכל התופעות שאני מרגישה אינן קשורות להריון ! אז אל תסיקי מסקנות מהודעה בודדה שלי שקראת !!!!!!!! לבדיה זו אני חוזרת ממיון כי התעלפתי בבית מיובשת מכאבי ראש שאני לא מאחלת לשונאים שלי!!!!!! ועברתי בדיקות מקיפות וקבלתי הפנייה לעשות סיטי בראש כי הכאבים שיש לי לא נורמליים בהריון ! כח אבל כל הבנות כאן יודעות כמה אני מפרגנת ומצפה לשמוע מהן על הריון ואלו שכבר בהריון שיהיה תקין ומוצלח אני תמיד תמיד מפרגנת כאן לכולן ! והכוונה היא לשתף אותן במה שעובר עליי כי אני פשוט סובלת ו3 רופאים כבר אמרו שהכאבים שאני מתארת לא אופיניים להריון ובטח לא בתחילתו ..אז לשפוט זה הכי קל ..אני לא מאחלת לך לעבור את מה שעובר עליי בחורה שביום יום כל כך חזקה בשבוע נפלה למשכב עד כדיי מקלחת עם כסא בישיבה וצורך שיאכילו אותה אז אני באמת סולחת כך על הרעות בחישוב דברים שאת ממש לא ראוייה לחשוב כי את פשוט לא מכירה אותי ..אז שיהיה לך בהצלחה אם את מנסה או כבר נקלטת ולילה טוב ! ושאר הבנות אם אתן נפגעות ממה שאני כותבת אז זו ממש לא הכוונה שלי ..וציינתי בפניכן לא פעם שיש לי תחושה שזה לא בגלל ההריון שמשהו כאן לא נראה לי נורמלי ..אני מקווה שיהיה טוב וכמובן שאעדכן אותכן שולית לכולכןןןןן לילה טוב שבת שלום ונשיקות
  • מיכלושית ממי, אל תקחי ללב, כל אחת פה עוברת את מה שהיא עוברת מהמקום שלה...אין מה לעשות....אני מקווה שימצאו במהרה מה הסיבה לאיך שאת מרגישה, תרגישי טוב מהר ותספרי לנו מה קורה איתך. אל תתעצבני, כולנו עוברות מסע לא קל ולפעמים הדברים יוצאים מפרופורציה מתוך כל האמוציות וסערת הרגשות. חיבוק ענקי
  • תרגישי טוב ...
  • תרגישי טוב מותק

אלוקים לא ישים אף פעם בפנייך מכשולים - שבהם לא תוכל לעבור ...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה