טליה חמודה לידיעתך הרבה אני כל כך מתלוננת כי אני בטוחה שכל התופעות שאני מרגישה אינן קשורות להריון ! אז אל תסיקי מסקנות מהודעה בודדה שלי שקראת !!!!!!!! לבדיה זו אני חוזרת ממיון כי התעלפתי בבית מיובשת מכאבי ראש שאני לא מאחלת לשונאים שלי!!!!!! ועברתי בדיקות מקיפות וקבלתי הפנייה לעשות סיטי בראש כי הכאבים שיש לי לא נורמליים בהריון ! כח אבל כל הבנות כאן יודעות כמה אני מפרגנת ומצפה לשמוע מהן על הריון ואלו שכבר בהריון שיהיה תקין ומוצלח אני תמיד תמיד מפרגנת כאן לכולן ! והכוונה היא לשתף אותן במה שעובר עליי כי אני פשוט סובלת ו3 רופאים כבר אמרו שהכאבים שאני מתארת לא אופיניים להריון ובטח לא בתחילתו ..אז לשפוט זה הכי קל ..אני לא מאחלת לך לעבור את מה שעובר עליי בחורה שביום יום כל כך חזקה בשבוע נפלה למשכב עד כדיי מקלחת עם כסא בישיבה וצורך שיאכילו אותה אז אני באמת סולחת כך על הרעות בחישוב דברים שאת ממש לא ראוייה לחשוב כי את פשוט לא מכירה אותי ..אז שיהיה לך בהצלחה אם את מנסה או כבר נקלטת ולילה טוב ! ושאר הבנות אם אתן נפגעות ממה שאני כותבת אז זו ממש לא הכוונה שלי ..וציינתי בפניכן לא פעם שיש לי תחושה שזה לא בגלל ההריון שמשהו כאן לא נראה לי נורמלי ..אני מקווה שיהיה טוב וכמובן שאעדכן אותכן שולית לכולכןןןןן לילה טוב שבת שלום ונשיקות