שאלת בוקר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב לכולם,
    בבקשה תעזרו לי להבין למה עדן כל-כך צורחת כשאני מחליפה לה ומקלחת...
8 תגובות
עמוד 1
  • יש תינוקות שלא נעים להם בלי בגדים, אחד הפיתרונות הכי טובים זה לתת להם להחזיק משהו ביד, קצה של בגד, או קצה של טטרה, גם בתוך האמבטיה, זה עוזר פלאים.

"תביאו שישה תביאו שבעה
    תביאו שמונה ילדים
    זאת לא בדיחה
    הארץ צריכה הרבה צעירים נחמדים..."

• זה בסדר!
    בגיל שלה הם לא אוהבים להיות חשופים.
    לאט לאט זה יעבור ויהיה ההפך.
    העקר אל תתרגשי ואל תילחצי.
    זה באמת בסדר!
  • מאיה כשעייפה או רעבה צועקת ככה שנראה לי בת״א שומעים אותה..... אז אני מניקה, ואחרי חצי שעה מקלחת אותה
    והיא רגועה ואפילו מחייכת אליי במקלחת!

לגבי הבגדים הם נורא נבהלים להיות בלי...
    איך שאני מלבישה לה את החולצה היא ישר נרגעת.

• תנסי לתת לה משהו ביד, שתחזיק ותתעסק
  • תודה בנות, הרגעתן אותי!
  • רוב התינוקות בוכיפם כשמפשיטים אותם
    ומקלחים אותם
    לאט לאט זה יסתדר ויהיה לה נעים במקלחת....

• זה נורמאלי כמו שכתבו לך

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
  • נורמאלי לגמריייייייייייייייייייייייייייייייייייי
    בניסיון שלי - הסחות דעת לא היה עובד. (בהחלפת בגדים, במקלחת לא הייתה לנו בעיה)
    אז מה אני מושכת זמן? עשיתי את זה מהר מהר, מהר חיתול מהר בגדים, וזהו. זה מינימום צעקות ומינימום זמן שהם מחכים למה שמבקשים.
    וגם הדלקתי מנורת שולחן שתאיר על האיזור (זה מחמם).
    ואחר כך בא הקוצי מוצי כשהילד יכול לשמוע אותי כי הוא בשקט. תוך כדי ההלבשה מה שהייתי יכולה להגיד זה "מהר מהר מתלבשים מהר מהר מתלבשים יהיה חם ונעים!! חם ונעים!! " גם בשביל עצמי שאני יכנס לקצב חחח
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה