שאלת בוקר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב לכולם,
    בבקשה תעזרו לי להבין למה עדן כל-כך צורחת כשאני מחליפה לה ומקלחת...
5 תגובות
עמוד 1
  • תמיר גם היה בוכה במקלחת וכשמנגבים ומלבישים....

אבל הוא גם בכה בעגלה ובאוטו ובמנשא, ובכלל היה תינוק שבכה המון....

לבסוף התברר שהיתה לו רגישות יתר (חושית)
    גם בגיל גדול יותר הוא לא אהב לגעת בחול, בדשא, לא אהב מים עד הקיץ הזה - ועד עכשיו כשיש מים בפנים הוא ממש סובל... עד היום הוא לא אוהב ללכלך ידיים (לדוגמא בצק אמיתי, או שאני מציעה לו לעשות איתי קציצות..)

כל דבר היה לו "יותר מדי גירוי" והבכי הוא מעין דרך להסתתר ולחסום את הגירוי (לדברי פיזיורפיסטית שטיפלה בו בזמנו)

תנסי כמה שיותר לעשות את המעברים בישבילה עדינים...

בהצלחה
  • מסכימה עם אירה
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • תחשבי שברחם היא כל הזמן היתה עטופה, איך שהם נולדים עוטפים אותם ..
    זה ידוע שתנוקות אוהבים להיות עטופים היטב כי זה מזכיר להם את תחושת הבטחון שברחם .
    אולי כשאת מפשיטה אותה היא מרגישה פחד, חוסר בטחון , היא מבוהלת פתאום
    תנסי במקלחת לשים עליה חתול בד.. מקווה שיעזור...
  • מסכימה עם שוקו מוקה
    ילדים מרגישים מוגנים עם הבגדים וכשאת מורידה מהם אותם זה כאילו שאת מורידה מהם את ההגנה.
    גם מאור היה ככה עד שהיינו מלבישים אותו הוא היה בוכה.
    אבל זה עובר להם יחסית מהר.
  • לגבי האמבטיה- אני ממליצה על בטיה. כרית ציפה כזאת. היא עוטפת ונעימה ופחות מפחידה מהדפני. וגם הרבה יותר נוחה לאמא כי יש לך 2 ידיים פנויות.
    חוץ מזה- אני תמיד מתקלחת במים רותחים. כשליאור נולדה הייתי מקלחת אותה והיא הייתה בוכה ולא הבנתי למה. פעם אחת בעלי בדק את המים ואמר לי שזה פשוט חם מידי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה