היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות מה זה אומר אומר אם יש לי שיליה אחורית? שלא ארגיש ממש את התנועות של העוברית שלי? שמעתי על זה משהו בעבר רק לא זוכרת בדיוק מה....ועדין אני לא מרגישה תנועות.....
15 תגובות
עמוד 1
וווואי יש לך בת - איזה כיףףףף שיהיה לך הריון קל ותקין
לגבי השילייה אין לי מושג
דווקא ההיפך, בשליה אחורית מרגישים הכי טוב - מניסיון של הריון עם בריאל. בקרוב תתחילי להרגיש, לא לדאוג!
להפך :-) שיליה קדמית היא הסיבה לכך שמרגישים תנועות יותר מאוחר. אחורית זה הכי טוב! עוד כמה שבועות תתחילי להרגיש תנועות, איזנ כיף!
כמו שאולגה אמרה דווקא עם שיליה אחורית מרגישים את הבעיטות בשלבים מוקדמים יחסית של ההריון ובבירור רב יותר
יסמין תודה מאמי
לי אמרו שבשליה אחורית דווקא יותר מרגישים
את אמורה אוטוטו להתחיל להרגיש. אולי אפילו בשבוע הבא
גם לי הייתה שיליה אחורית מאמי לא חושבת שיש לזה משמעות
מאמי לי יש שליה אחורית
אצל להב היתה לי שילייה קדמית בקושי הרגשתי תנועות אצל נועם היתה לי אחורית והרגשתי הריונית מוכה חחחחחחחחחחח אחורית זה הכי טוב שיש
כמו שאמרו, שיליה אחורית זה "הרגיל"....
ישששש איזה כייף
סיוון "אחורית זה הכי טוב שיש"?? חח
שירה ממש שמחה בשבילך על ה
אצלי ב 2 ההריונות הייתה שליה אחורית. זה דווקא טוב, כי גם באולטראסאונדים את רואה יותר טוב את העובר וגם תרגישי תנועות מוקדם יותר. חכי בסבלנות..ממש בקרוב תרגישי כבר