היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
רוצה לקנות מתנה לגננת ולסייעות בגן (פרטי ואין כרגע ועד). לא רוצה משהו יקר... יש רעיונות?
11 תגובות
עמוד 1
כן גם אני "שברתי " את הראש מה לקנות ... אלה המימצאים : בללין יש 2 פריטים ב 50 ש"ח יש שם מי גוף שכלול במיבצע אז אם יש עוד אמא שמיצטרפת זה נחמד בסופר פארם יש ערכה שלג'ייד ב 30 ש"ח למי שקטנה מעל סכום מסויים רק בשביל הערכה שווה לקנות . בגולף הכל היה לי יקר 60 ש"ח ומעלה .
יש מפות שולחן יפות עם ראנר ב 30 ש"ח באייס וזוג בקבוקי יין ב 30 ש"ח באייס . בקיצור אפ אני לא אמצא מישהי שתוכל לקנות איתי אני אקח מהספופר פארם את הסט או זוג בקבוקי יין או ללין פריט אחד לכל אחת ...
לי עזרת
בללין יש גם מוצרים לגבר? יש לך מושג?
כן, יש בללין גם מתנות לגבר...
אני חשבתי על בונבוניירה מאלו של מבצעי הסופר....
אני חשבתי לקנות כלי הגשה לעוגיות - יש כאלה ממש בזול , אני מכירה מקום שיש בו כלי בית במחירים מצחיקים וצעצועים ב 2 שח ואני אשים בכלי הגשה עוגיות בריאות ואעטוף בנייר צלופן
היי, אני קניתי בקבוק של סבון גוף בצורת בקבוק יין יש עכשיו מבצע בסופר פארם מי שקונה מעל סכום מסויים יכול לרכוש אותו ב7 ש״ח אז קניתי לסייעת ולגננת צירפתי לזה מארז קטן של הללבבות של עלית ותפוח קטן מפלסטיק מלא בסוכריות ודבש
קניתי עכשיו מתנות מהסופר פארם ב30 ש"ח לכל אחת ססט שך ג'ייד דאורדורט בריח מאסק וקרם גוף ... מסוג המתנות שגם אם לא אוהבים תמיד יש למי להעביר
לפני שנה קניתי את הכלי בצורת תפוח (הכלי של הדבש) ושמתי בפנים סוכריות דבש ... זה היה חמוד מאוד . נראה לי שאני יאמץ את זה גם השנה
ראיתי במשביר... כוס ליין יפה ב- 20- 25 ש"ח... מה אתן אומרות זה יכול להתאים? אני מתלבטת בין זה לבין סלסלת מתוקים...
כוס יין זה יפה ... תמלאי במשהו מתוק (שוקולד/סוכריות )