יש לילד של מישהי הרפס? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוף בנות זה כל כך מתסכל

בזמנו להב נדבקה במעון בהרפס שהתפתח לפה וטלפיים אכזרי ביותר שלא מרפה ממנה וחוזר בלי סוף גם עכשיו. (אני חייבת להדגיש שלא אני ולא בעלי נדבקנו בהרפס)

ועכשיו שאנחנו באילת נועם קמה אתמול בבוקר עם פצע לבן בפינה של הפה מה שנראה כמו הרפס.
    ועכשיו זה הולך וגודל (מיותר לציין שאני משקשקת שגם לה זה יתפשט לתוך הפה ויתפתח לפה וטלפיים)
    אז בעלולי הלך לבית מרקחת לקנות משחת זובירקס והרוקח טוען שאי אפשר למרוח לילדה בת שנה.
    ללהב בזמנו כן נתנו לי בסביבות גיל שנה וחצי מרשם לזובירקס.

מה אתן אומרות? מה הייתן עושות?

4 תגובות
עמוד 1
  • אולי תתקשרי לרופאת ילדים להתייעץ איתה?
    אני באופן אישית לא הייתי נותנת זובירקס בלי שרופא יבדוק את הילד4
    תרגישו טוב!!

]
    ]
  • טלפון לרופא..

מיכל

• תודה בנות
    בסוף הלב שלי לא נתן לי להתעלם והלכתי לרופא באילת
    הוא אמר שזה עדיין לא בוודאות הרפס אבל אם זה יתפשט או יהפוך לפה וטלפיים אז ישר לתת לה סירופ זובירקס ותודה לאל נתן גם מרשם (אני אומרת תודה לאל כי זה לא דבר ברור מאליו ומסיבה לא ברורה לא כל הרופאים מסכימים לתת מרשם לסירופ הזה וזה מתפתח לפה וטלפיים אכזרי ביותר - דוגמת להב)

• איך אתם הבוקר?

מקווה שזה לא יתפתח לכלום

חופשה נעימה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה