ארור החיסון הזה של גיל שנה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום הדס עשתה חיסון של גיל שנה. 2 רגליים + יד
    בעלי היה איתה והוא אמר לי שטוב שלא באתי היא צרחה את נשמתה ובזריקה האחרונה ממש לא נתנה ...
    מאז היא מסטולה לא יכןלה לעמוד, כל תזוזה מפריעה לה ... היא חמה קצת אבל לא ברמה של חום .. היא רוצה לישון אבל הבעיה שהיא זזה עד שהיא נרדמת ועכשיו הכל כואב לה . ממש יוצא לי הלב - רחמים!!!
    כמה עוד חיסונים כמה???

ניסיתי לשים מטליות פושרות על המקום וממש לא עוזר היא עוד יותר בוכה....
    שונאת חיסונים

9 תגובות
עמוד 1

• אין לא נותנת לגעת בה . צורחת!!!
    היא עלי באותה התנוחה . לא זזות!

.הבטן שלה גם קשה מאד .. והיא מתאמצת .. מה עצירות קשורה? ודווקא כבר עשתה קקי היום...

טוב נתתי לה נובימול כי היא יותר חמה אך לא נותנת לי לבדוק לה חום .. צורחת מכאבים
    עכשיו קצת יותר טןב לה . איזה מהר זה משפיע

• למה חיסון ביד? ממתי עושים חיסונים לתינוקות בידיים?
    שתרגיש טוב
  • כנראה שעושים בחיסון הזה ]

• אוי מסכנונה קטנה
    אני שונאת את החסונים האלה!!!!!!!
    והבנתי שחיסון גיל שנה הוא אחד הקשים שיש
    לא הציעו לכם לפצל?

• לא הציעה לפצל . ונראה לי שעדיף הכל ביחד . יצא גם לטובה שהייתי בחופש
    מי יודע איך היה אם הייתי מפצלת והיה לי עוד ילד לטפל בו . מזל משמיים

• אוי מסכנונה קטנה...

• מסכנונה קטנה העיקר שזה אחריכם לנו פיצלו את זה פשוט היה חסר החיסון אני גם רציתי לגמור עם זה ביום אחד.
    מקוה שלא יהיה לה תופעות לריקי היה פריחה 10 ימים אחרי החיסון.
    והן היו גם קצת חמות.
    ואם היא לא רגועה תתני לה נובימול חבל לסבול

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה