הרגשה רעה בתחילת הריון ותינוקת... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות, זהו הריון שני שלי... בראשון לא תיפקדתי, היה גרוע ביותר, בחילות הקאות, חולשה עייפות ועוד ועוד עד הלידה!!! אך בסופו, תודה לאל,נולדה מתוקה אמיתית שנותנת טעם לחיים... היא בת 9 חודשים ואני בתחילתו של הר יון שני.. ומרגישה גרוע ולצערי לא מתפקדת גם עכשיו, לא מסוגלת לדבר איתה, לשחק איתה, לשבת איתה ופשוט כבר לא אמא! כמובן שרגשי האשם פועלים והפחד שמא יגרם לה נזק כתוצאה מהניתוק הזה מאמא...
    מה הייתן מציעות לעשות כדי למזער את הנזק לתינוקת וחלילה ליחסים בינינו...?
    דרך אגב, לקחתי שנת חופש מהעבודה כדי לבלות איתה ולכן לא רשמתי אותה לגן, היא תהיה אצל ההורים כל עוד בעלי לא בבית....

7 תגובות
עמוד 1
  • תראי מוכרת לי ההרגשה.
    מה שאני עשיתי זה ניסיתי עד כמה שאפשר להתעלם מההרגשה הרעה ותיפקדתי על אוטומט.
    אחרי שהילדים היו הולכים לישון, הרשתי לעצמי להתפרק!
    אם ממש לא הרגשתי טוב, היתי שוכב על השטיח ומפעילה אותם בשכיבה.
  • וואי באמת קשה...
    את לא לוקחת כלום נגד הבחילות?

• קודם כל מחבקת אותך ומזדהה איתך לחלוטין

• כשאני חולה או מרגישה לא טוב או מגרנה או משהו כזה, שזה לא כזה הרבה, אבל בכל אופן,אם אני לא יכולה לתפקד, אז אני פשוט שם לידו. אז הוא ישחק ואני אשכב לידו, כמו שליבי הציעה, משהו על השטיח.
    הנוכחות שלך זה חשוב, זה שאת מרגישה לא טוב היא יודעת, היא מבינה, היא תתחשב בך, העיקר שאת שם מארחת לה חברה
  • תודה על התגובות בנות... מתפללת יום יום שהמצב הקשה יעבור במהרה.. כי זה מדכא ברמות...

• וואי אני בשוק חחח חשבתי שרק אני עושה את הקטע עם השטיח כשאני לא מרגישה טוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה