אוטוטו יום שישי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הבוקר יצאתי עם בעלי המקסים לארוחת בוקר לכבוד יום הולדתי. תכננו את זה בתחילת שבוע וחיכיתי לזה כל השבוע עד שלרגע שכחנו שיצאנו בגלל היום הולדת
12 תגובות
עמוד 1
  • צול- מזה קדירת בקר ברוטב טחינה? מתכון פליז
    ]

• מה את הכנת יפתי?
  • לערב הכנתי דגים חריפים בתנור
    בורקס בשר ורוטב פטריות

לבוקר ממולאים
    פרגיות בצ'ילי ודבש
    תפו"א אפויים
    קיגל

סלטים-ביצים
    חציל במיונז
    מטבוחה
    חצילים עם צ'ילי
    טחינה
    שרי ושום

עוגת גבינה פירורים
    עוגת תפוחים

תעשי טובה -בני סיידא יסלח לנו. ותני פרוט מדוייק איזה בשר איזה סיר כמה זמן תבלינים משהו?
    ]

• לא מכינה כלום

• בייביבום לא כדאי לנצל את מלאי המקפיא (במידה ויש-לא כולנו ברי מזל) לראש השנה??
    אני רק חושבת על בישולים לשבת שלפני ראש השנה ולחג עצמו ולשבת שאחרי אני מרגישה שנהיהי לי חם
  • צול נו אני מחכה...בני סיידא יסלח לנו
    ]

• עזבי אני עצבנית
  • יש לי במקרר עוף שלם שמאתמול מרוח כולו בחרדל, דבש,רוטב סויה ושום ומחכה להיכנס מאוחר יותר לתנור אולי קצת לפני סיום אוסיף לתבנית שלו גם אפונה ירוקה...
    חוץ מזה יהיה מרק עם גרונות עוף והודו וכמובן ירקות שמיד יועמד על האש לכמה שעות הקרובות וימלא את הבית בניחוחות עבורו יש שקדי מרק
    תפו"א בתנור
    סלק וגזר מרוחים במעט שמן זית עם אורגנו שום ומלח בישול
    חלות
    סלט חי וטרי

מחר ארוחת צהריים אצל חמותי.

• כרגיל אני "נופלת" על חמותי (היא ממש התעקשה
  • גלי
  • שבוע אחרי לידה אבל מרגישה שנה אחרי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה