היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז אחרי כמה מריבות מאוד קשות עם בעלול בנושא ההנקה והתוספים שניהלנו לאחרונה (לצערי הרב
12 תגובות
עמוד 1
על זה הייתה כל המהומה!!!???!! איזה גברים יאו למה הם לא מדברים?????
טוב .. תתחילי לשאוב גברת . תאמיני לי זה יהיה גם לטובתך ... האכלה אחת תיהיי חופשייה ושהוא ייתן . אבל - כשאת נותנת בקבוק תבחרי זרימה הכי איטית ואל תרמי ישר לתוך הפה שלו אלא על הצד כדי שהוא יתאמץ כמו בציצי .. אחרת הוא יתאהב בקבוק וישבות לך ...
אויייי.... גברים... הם צריכים להגיע עם כתוביות כדי שנבין אותם... יאללה לשאוב
וואו. בשעה טובה ומוצלחת!!! לקח לו זמן טוב נו לפחות נפלה לך אבן מהלב. יאללה שאיבות מוצלחות.
העיקר שהגעתם להבנה בסופו של דבר
אז קדימה, לפתוח מחלבה :-) הכי טוב לשאוב מוקדם בבוקר (לפחות אצלי, בבוקר כשאני מתעוררת ציצי ממש מפוצץ!) והכי חשוב, לא להתייאש, בהתחלה יוצא קצת בשאיבות אבל לאט לאט כמות תגדל
בת כמה היא שהיא עדיין לא שוקלת 3 קילו?
מיכל - תןדהעל הטיפ עם הבקבוק, לא חחשבתי על זה...
סטס בבוקר מפוצץ? אצלי הם שקיות שוקו מרוב שהיא לא מתנתקת מהציצי
אני כל הלילה לא שואבת!! ובבוקר אני קמה מתפתלת מכאבים
אירה אני ממש מבינה אותך, היום גם אני ככה
דיייייייייייייייייייייייייי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי מה מגיע לו....וואי ואייייייייייייייי איזה ?!?!?!?
מיצ ממהרת לעדכנך שעדיין לא החלפתי סטטוס לאלמנה (למרות שהייתי לי מחשבה דומה לשניה, אני מודה) ובעלי בינתיים חי, גם אם באופן חלקי, לפחות נפשית