היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות לפני כ-3 שבועות קיבלתי את שוק חיי, הלכתי להכין לעידו בקבוק ולהפתעתי אני רואה "לכלוך" באבקה, הוצאתי את זה עם הכפית ושמתי על המכסה כדי לראות מה זה הדבר הזה ופתאום זה התחיל לזוז!!!! חשבתי שאני מתה!! תולעת באוכל של הבן שלי שרק ערב לפני עוד אכל מהקופסא הזו- קופסא חדשה שנפתחה יומיים לפני בדקתי את השיש לבדוק אם יש עוד כאלה וכלום שישי ריק ונקי- אני מקפידה כל ערב לשפוך אקונומיקה התקשרתי לשירות של מטרנה וביקשו ממני לשלוח להם את החבילה ונאמר לי שיחזירו לי תשובה בכתב תוך שבועיים כמובן שביקשתי גם שיחה טלפונית
מנהלת השירות יצרה איתי קשר ואמרה שהאבקה נשלחה לבדיקה ונמצאה סטרילית ונקייה ושאין לי לדאוג הבן שלי לא אכל "זבל" ואמרה לי שבדקו את סוג החרק ונמצא שזה חרק ללא כנפיים (באמת צריך להיות מומחה כדי לראות שאין לו כנפיים)- ושחרקים לא יכולים להתקיים בתוך קופסא סגורה של מטרנה כי הם שמים חנקן ושזה נכנס אחרי הפתיחה- הסברתי לה שאין סיכוי שזה מהבית שלי הבית מרוסס ונקי, ושלא נראה לי קיצור היא שלחה לי 2 קופסאות של מטרנה ו2 דייסות כמובן שפיצוי לא עניין אותי אני פשוט חרדה!!! באותו יום לא הצלחתי לישון רק מהמחשבה שאם לא הייתי שמה לב והוא היה שותה את הגועל נפש הזה
13 תגובות
עמוד 1
מהההההה דיי אני בהלם! איכס מה זה?
איכס
יאק יאק יאק
כשגרתי בשוודיה זה קרה לי עם תחליף מקומי, כתבתי על זה בפורום אז.. רק שאצלי זה היה מעיין חרק מעופף שקפץ החוצה כשהכנתי לה בקבוק באמצע הלילה
אמא..... איזה מגיעל! טוב שהיית עירנית ושמת לב]
בואי אני אספר לך משהו על שירות לקוחות של מטרנה הם מאוד מאוד מאוד אמינים ואני מאמינה שאם היו מוצאים משהו היו אומרים לך לפני כ3 שנים קניתי ללהב דייסה מסויימת שלהם - בכל אופן הדייסה לא נמסה וכל התחליף הפך להיות גוש אחד גדול דיברתי איתם ושלחתי דוגמית ותוך כמה ימים יצרו איתי קשר שבזכות הפניה שלי עלו על תקלה בקו יצור והורידו את סוג הדייסה הספציפית מהמדף שלחו לי ממש דוח מעבדה מפורט שמראה כי היתה בעיה המינון של החומר שממיס או משהו בסגנון קיבלתי פיצוי הולם ביותר (כמות מכובדת של מוצרים מבית מטרנה) אז אני מאמינה שהם אמינים גם בכל הנוגע למקרה שלך
איזה מסל שעלית על זה לפני שהכנסת את האבקה לבקבוק [URL=http://www1.glitterphoto.net/]
אין לי ספק שהם אמינים אני הופתעתי מאוד לטובה מהשירות שלנם וגווקא מהסיבה הזו בחרתי לפרסם הם לא התנערו ממני ולמנהלת השירות היה מאוד חשוב להסביר לי ולהרגיע אותי בנוגע למה שהבן שלי כן שתה וכמובן שברגע שמצאתי את המגעילה הקטנה בקופסא לא נתתי לו ממנה אלא מקופסא חדשה
עכשיו תשמעי משהו הזוי
טוב שהייתי עירניית
בעעעעעעעעעעעע!
העיקר שלא נגרם נזק! זה בעיקר מגעיל לחשוב על זה - אני מציעה להדחיק כל מחשבה שעולה על דעתך בנושא