ובהמשך - שאלה למניקות ושואבות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עשיתי בכוונה בהודעה נפרדת כדי לקבל כמה שיותר תגובות
5 תגובות
עמוד 1
  • אומרים שהכי יעיל לשאוב בבוקר ושבלילה יוצא פחות
    עם עידן הייתי שואבת בבוקר, שעה אחרי שינק בזמן שישן את שנת הבוקר
    עם אוריאן האמת הייתי שואבת באיזה 22:00 בלילה... לא היה לי זמן אחר
  • אתי לכתוב לך- "למה את כ"כ לחוצה לשאוב?!"
    אבל אז קראתי את ההודעה הקודמת..
  • כמו שכתבתי לך, אצלי בבוקר חובה לשאוב אחרת יהיה פיצוץ. אני מתעוררת ב 4 בבוקר מכאבים כי ציצי נהיה חם וקשה. וגם יוצא המון, 200 סיסי. כמות כזאות מספיקה לארוחה וחצי. בין הנקות יוצא פחות, שזה בסדר, לא להבהל ולא להתייאש. אם היא אוכלת כל 3 שעות, תשאבי שעה אחרי ארוחה. ולא חייבת אחרי כל ארוחה, פעם ביום, כך תוכלי גם לנוח ולאכול ופיפי :-)
    ממליצה מאוד לעשות מקלחת לפני שאיבה. משום מה תמיד במקלחת ציצי שלי מתחיל לטפטף, אז אני שואבת גם. עיסוי טוב לפני שאיבה גם עוזר.
    שואבים 7 דקות ציצי אחד אחר כך 7 דקות מציצי שני. אחר כך 5 דקות ואחר כך 3. גם אם נראה לך שלא יוצא כלום, תמשיכי לשאוב, אחרי כמה דקות את תראי שחלב יגיע
  • תראי, זה תלוי בשגרה של הילדה
    עם אוריקי, הוא היה מפספס את ההנקה של הלילה, אז אני היתי קמה בשעה שהוא אמור לאכול ושואבת לו.
    לרוב ממה שידוע לי, הכי כדאי בבוקר. כי אחרי מנוחה ייצור החלב גובר.
    כשרציתי להגדיל את כמות החלב, היתי שואבת מאותו הצד שממנו סיימו לינוק (אני נותנת צד אחד) שעה אחרי סיום הארוחה, ואח"כ עוד שעה באותו הצד.
    אמנם יוצא מעט אבל ככה את "מרמה" את הגוף וגורמת לו להתחיל לייצר יותר חלב.
    שיהיה המון בהצלחה.
    אל תתיעשי אם בהתחלה זה לא הולך, לוקח לזה כמה ימים.
  • האמת שזה היה תלוי בגיל הילד ..
    בהתחלה בהתחלה הייתי שואבת רק בערבים....
    לאט לאט הייתי שואבת רק בבוקר כי הייתי מפוצצת .. אז שאבתי רק צד אחד כמהשהייתי צריכה ואז נותנת לה לינוק....
    כשחזרתי לעבוד שאבתי גם בעבודה בצהריים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה