אמאללהההה הזוי... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני יודעת שחפרתי בנושא, אבל סתם עשיתי עכשיו חישובים...
    180 שקל כפול 10 צ׳קים כל הורה זה 1800 שקל...
    כפול 36 מספר הילדים זה 64,800
5 תגובות
עמוד 1
  • עזבי את הסכום המצטבר, תסתכלי על זה פשוטו כמשמעו, 1800 לכל ילד.
    זה דווקא הגיוני לדעתי.
    בחופש הגדול אני ניסיתי לא לבזבז מאה שקל לילד ביום ולא הצלחתי, צריך להעסיק אותם וזה עולה כסף. אז נכון, גננת לא לוקחת לג'ימבורי ולא מכינה יצירות יקרות, אבל גם דברים פשוטים עולים כסף.
    לא יודעת, לי זה נשמע הגיוני.
  • הצגות , חוגים , ריטמוסיקה , ציוד לציור (ילדים שוברים צבעים בכמויות) , דפי יצירה , משחקי קופסא , ...להמשיך ????

**

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• השאילה אם זה כולל 78 ש"ח תשלום חודשי שאנו משלמים לעיריה עבור ביטוח , 2 חוגים והצגות ? אם זה כולל אז יוצא עוד 80 ש"ח לחודש שזה עדיין הרבה .
    עצלינו עספו 280 ש"ח לשנה בנסף ל80 ש"ח החודשי הזה .
    החלוקה היא 30 ש"ח קולר כולל פילטרים ועוד 250 ש"חזה מתנות יום הולדת (כי 40 ש"ח ) לילד , הפעלות במהלך השנה וזהו .
    גננת טוענת שיש לה תיקצוב מלא מעיריה . חברת היא מכינה לבד מכל מיני חברות כאין אחת שמרכזת מבחינתה הכל . כל התקצוב הוא מעריה . מה שכן היא מבקשת מהורים שיכולים להביא דפי טיאוטה אבל זה לא חובה . לי יש אפשרות אז אני מביא בלי בעיה .
    http://www.holdthatpic.com/
  • זה ממש לא כולל את הסכום של הביטוח ושל העיריה... על זה מביאים לה 375 שח בנפרד... חד פעמי...

• אז לא נראה לי הגיוני אם מדובר על גן עריה שהוא גן חובה . שווה בדיקה כולל דרישה של הקבלות וכו .
    גם אצלינו בא איזה סבתא פעמיים בשבוע וגם 2 מתנדבות של שירות לאומי רק אף אחד לא נותן להם מתנות .
    האבטחה באחריות העיריה .
    הזנה אין לנו מבאיים סנדוויצים .
    ההזנה אם היתה עולה בין 80 ל120 ש"ח לחודש .
    http://www.holdthatpic.com/
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה