אני מרגישה שטעיתי בהכוונה , או שלא ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ואני אסביר ...
    הבן שלי עלה לכיתה א . הוא הגיע לבד מהגן שלו ומכיר רק מעט ילדים שהיו עימו בגן הפרטי לפני גן עיריה ולכן הוא צמא לחברה חדשה.שלשום חזר הבייתה וספר לי שיש לו חברה חדשה אבל מהכיתה המקבילה.
    שמחתי בשבילו שאלתי שאלות והוא סכם את זה בזה שהם נפגשים בהפסקות.
    למחרת שהגענו לבית ספר היא פגשה אותו בכניסה, חבקה אותו והרימה אותו באויר... ותלשה אותו מהיד שלי ולקחה אותו לאגף אחר בבית ספר ושם התיישבה וספרה לו סוד. ניגשתי אליהם , היא נעמדה ושוב הרימה אותו , הסברתי לה שאני אמא שלו ושאני לא מרשה להרים אותו ולא לגרור אותו מהיד כמו שעשתה . היא התעלמה ממני והרימה שוב . הציגה את עצמה "נעי ם מאד אני .... ולחצה לי את היד , ואז היה צלצול אז היא תפסה אותו בצוארון של החולצה סובבה את החולצה ואמרה לו " בוא מהר יש צלצול". הכל נורא אגרסיבי ומוזר. התקשרתי לאחת האמהות שהבן שלה לומד בכיתה של הילדה , אז היא אמרה לי שהיא "בעייתית, מבחינת הפרעות במהלך השיעור ושזה ידוע שיש משהו חריג בהתנהלות שלה . היא באמת מקסימה וחמודה ואני באמת לא מכירה , אבל משהו באגרסיביות הזו הפחיד אותי .
    הבן שלי כזה "עדינול" ותמים , אמרתי לו שאני מבקשת שישחק עם ילדים מהכיתה שלו ושאני לא מרשה שירימו אותו או יגררו אותו ושבכלל ינסה לא להסתובב ליד אותה ילדה .
    היום הוא ספר שהיא אמרה לו שהיא מאוהבת בו והיא בכתה שהוא אמר לה שהוא לא רוצה לשחק איתה .
    מצד אחד אני מלמדת את ילדיי כל הזמן על סבלנות וסובלנות לחבר , ועל כך שאנו שונים אך שווים אבל מצד שני , היה לי קשה עם המחשבה שאם הוא מסתובב איתה יווצר מצב של "נגרררות " שלו אחריה

סליחה על החפירה , אבל נראה לכן שטעיתי???
4 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל איפה המורות ????
    בחצר של כיתות א אמורות להיות מורות אחראיות
    תדברי עם המחנכת שלו
    תסבירי לה את המצב
    תגידי לה שתשים עליו ועליה עין
    שתשגיח שלא יהיה מצב שהיא תשלוט בו כי אז יהיה לך מאוד קשה לנתק אותם

תבקשי מהמורה שאם המצב לא מיסתדר שתערב את היועצת ושתעזור היא בניתוקם לדעתי החברות שלהם לא בריאה וזה שהיא גוררת אותו אחריה לא יהיו לו חברים אחרים ואחכ כשימאס לה ממנו הוא ישאר לבד וזה חבל כי הוא רק התחיל בית ספר ויש לו להיות עם הילדים האלו עוד הרבה שנים

אני הייתי מתייעצת עם הצוות בלי לערב את הילד פשוט תתנהלו מתחת לפני השטח

בהצלחה

**

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• העניין הוא שהבן שלי כביכול "מתלהב" מזה שהיא איתו ומספרת לו סודות וכו' . הוא מבחינתו הכל בסדר חוץ מהעניין של ההרמות .

הרגשתי רע כי כאילו פגעתי בה בזה שאסרתי עליו להסתובב איתה, והיא באמת מתוקה והיא הרי רק ילדה שלא עושה את זה בכוונה , פשוט זה סוג התנהגות כזה ,אבל שמתסכלים על ההמשך זה לא נראה טוב בכלל.

• איזה מצב... לא פשוט...
    מצד אחד- באמת זה מצב של התחלה, וחיפוש חברים
    ומצד שני- הילדה הזאת נשמעת כמו השפעה רעה, נשמע שהיא מצאה לה ילד שכמו שאת מתארת קצת עדין, שנגרר אחרי ההשפעה שלה.
    הייתי מחזקת לו קשרים עם ילדים אחרים מהכיתה, ממש באופן יזום,מתקשרת להזמין ילדים לביקור- אני בטוחה שגם ילדים אחרים ישמחו לייצר קשרי חברות.
    ברגע שיהיו לו חברים מהכיתה שלו - הקשר שלהם ילך ויחלש.

לגבי הילדה- תסבירי לו שוב ושוב שלא יתן לה לגרור/לסחוב/למשוך וכו'.

לא נשמע לי שטעית. האינטואיציה שלך נשמעת נכונה.
    ואפילו אם את מלמדת את הילדים לכבד אחרים- אם זו השפעה שלילית אז לא בכל מחיר. ולהפך- דווקא בגלל שאת מלמדת את הבן שלך שכולם שווים- הוא צריך להיות במערכת יחסים עם חברים שהיא מע' יחסים שוויונית ולא מצב של נגררות

• אני גם לא אוהבת סוג התנהגות כזה אצל חברות של שחר =חוסר כבוד לי כאמא של שחר, וחוסר הקשבה ובעיקר,- ההתייחסות הזאת כאילו החבר הוא ילד קטן נראה שהיא מרגישה "עליונה" לידו.
    תסבירי לבן שלך שהוא יכול להמשיך להיות חבר שלה אבל שלא יסכים להתנהגות כזאת של גרירה ומשיכה והרמה- הוא לא ילד קטן שמרימים אותו!
    אני מאמינה שעם הזמן ימאס לו מקשר כזה וזה יחלש. רק תהיי במעקב ותחזקי קשרים אחרים.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה