חוסר איזון הרמונלי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות, כמה שאלותלגבי איזון הורמונלי...
    יש לי הרגשה שיש לי חוסר איזון - בדיוק מהסיבה הזו התחלתי לקחת גלולות בשביל שיאזנו לי את ההורמונים וינטרלו לי את החצ'קונים בפנים - באמת עזרו, אגב.
    רופא משפחה יכול לתת לי הפנייה לבדיקת דם לאיזון הורמונלי?
    יש סימנים אחרים חוץ מבדיקת דם שיכולים להעיד על העניין?
    מה זה בכלל חוסר איזון?מה הוא גורם \ מונע?
    תווודה!! ?
5 תגובות
עמוד 1
  • אני לא יודעת איזה תופעות יש לחוסר איזון הורמונלי ,אבל עדיף תמיד לבדוק.
  • אין לי מושג... תעשי חיפוש בגוגל על הנושא, בטח יש ים מידע

• נראה שבדיקת דם של פרופיל הורמונלי במהלך הימים הראשונים של הווסת בודקת איזון הורמונלי. כשאין איזון הורמונלי ידוע לי שיש תופעות לוואי כגון שיעור יתר בגוף וחצקונים ואז באמת מביאים גלולות וזה מסדר הכל. לעיתים יש חצקונים בקיץ בגלל עור שמנוני וזיעה... תבדקי אם מדובר במשהו חולף ואם יש משחה שיכולה להעביר את זה. הרי אם את מעוניינת בהריון אז גלולות ותרופות מסוימות לא בשבילך. אולי זה יעבור מעצמו  
  • היי מותק

אני יודעת לגבי בדיקות של חוסר איזון בהורמונים רק רופא נשים נותן לך הפנייה לבדיקות דם בזמנים ספציפיים בחודש
    הייתי מציעה לך לפנות עם הבקשה הזו לרופא הנשים שלך
  • אני חושבת שעשיתי את הבדקה הזו לפני שנתיים, כשהיו לי חצקונים, עכשיו יש הרבה פחות.. אני אקבע תור לרופאה ואבדוק.. תודה מהממות!! : ) ?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה