היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ניסחפת! אצלנו בגן יש ועד, ובתחילת השנה אספו כספים, הועד קונה מתנות סימליות לגננות והסיעות. אם את ממש רוצה תנסי אולי להתארגן כמה אמהות. ושוב פעם - מתנה סימלית לחלוטין
לא מקובל ולא צריך בשביל זה יש ועד.
בגן עירייה לא נהוג לתת מתנות לגננת ולסייעת
באמת??? ואם אני אתן שוקולדים משהוא בקטנה הם יחשבו שיתחרפנתי?
זה לא קשור ללהתחרפן פשוט אסור להן לקבל את כן יכולה לתת משהו לגן למשל ספרים או משחק קופסא אבל לדעתי זה מיותר
סיון באמת? כי אני מכירה כמה אמהות שכן קונות והן לוקחות בכיף חחחחחחחח חשבתי על משהוא קטן שוקולדים
לי לא נעים לא לתת...
אני קונה שוקולדים ממש בסכום סימלי כי הן 3. ומצרפת ברכה קטנטונת...
השנה חשבתי על משהו אחר.. אני מכינה קאפקייקס אישיים מבצק סוכר לכל ילד והגננת/ סייעות לנו י' אותך נתן "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
יפה שאת חושבת לקנות להן משהו קטן זה מחמם את הלב ובהחלט אפשר לקבל מתנות בגן ערייה זה אפילו מומלץ...סתם