הייי מתוקות שלי עדכון אחרי רופא נשים.. - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז ככה אתמול הייתי ביום ה12 למחזור ורציתי ללכת לעשות מעקב זקיקים...הרופא מצא זקיק בגודל 15 מ"מ (אני חושבת שזה טוב לא?) והוא אמר שזה בסדר ושבערך עוד 3 ימים יש ביוץ....כל כך התרגשתי סוף סוף לראות ביוץ לבד...כזכור לכן אני מנסה כמעט חצי שנה ועוד לא התחלתי עם מקלוני ביוץ...רציתי בינתיים טבעי...עכשיו השאלה ששכחתי לשאול אותו זה מה עכשיו לעשות יום כן יום לא 3 ימים או ש? הסיבה שאני שואלת היא כי שלשום שכבנו ואתמול בעלולי מסכן היה עייף הוא נקרע בעבודה אז זה משאיר לי לי 3 ימים שאני לא יודעת מה לעשות? היום כן מחר לא ומחרתיים כן ולהזכירכן שכבר עבר יום אני חושבת שהרופא החשיב גם את אתמול אז זה יוצא שאם אני לא עושה רצוף מהיום אני מפספסת את הביוץ???
אוףףףף מה עושים עצות בבקשה
7 תגובות
עמוד 1
קודם כל את לא מפסידה את הביוץ אם אתם לא ביחד 3 ימים רצוף למה 3 ימים רצוף? הרי ביוץ נמשך 24 שעות ואורך חיי הזרע ברחם 3 ימים כך שאמור להיות הקבלה בין הביוץ לזרע אפשר יום כן יום לא, אם את רוצה להיות בטוחה...
ואל תשכחי אחרי יחסים להרים רגליים לכמה דקות בהצלחה לכם
כן זה מה שאני חשבתי...תודה רבה חמודה הפעם אני ארים רגליים חחח
שירה אני לא זוכרת כל כך ממה שהבנות אמרו בשירשורים אחרים אבל זקיק 15 מ"מ זה טוב נכון?
זקיק 15 זה בסדר אבל בישביל שיהיה ביוץ זה אמור להגיע לגודל של 20+ זה לפי דברי הרופא שלי .. אם הוא גודל מעבר ל 15 אז ייתכן שבימים הקרובים כבר יהיה ביוץ אי אפשר להצביע על יום או שעה ספציפיים לכן מציעים להיות ביחד יום כן יום לא על מנת לכסות את כול חלון ההיזדמנות ..
מצתרפת למה שמורני אמרה לך זקיק 15 זה טוב ,אבל עדיין לא מספיק לביוץ ,הוא צריך לפחות ליהות 20 ,תמישיכי יום כן ויום לא.
ממוש זקיק 15 ביום ה 12 זה מצוין, קחי בחשבון שהזקיק גדל כל יום ב 1-2 מ"מ, עד שמגיע בערך ל 20 :)
לא מבינה בעיניין אבל מחזיקה לך אצבעות בהצלחה
אלוקים לא ישים אף פעם בפנייך מכשולים - שבהם לא תוכל לעבור ...