מספר שאלות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אשמח אם תעזרו לי :) 1.בנות שעברו ניתוח קיסרי,מתי ניתן להתחיל לאכול פירות וירקות טריים? 2.השאלה השנייה מיועדת לכל האמהות,אני מניקה,מאילו מאכלים עדיף להמנע כדי לא לגרום לגזים אצל התינוקות? תודה על המענה!
5 תגובות
עמוד 1
  • 1. אחרי יומיים שלושה אפשר לאכול רגיל אין צורך יותר בכלכלה "רכה" אבל לדעתי פירות וירקות דווקא כן נחשבים לכלכלה רכה... ככה שאין איתם בעיה בכלל
    2. הדעות חלוקות- יש כאלה שאומרים שזה בולשיט ואפשר לאכול הכל ויש כאלו שטוענים שעדיף להמנע מאורז, כרוב/כרובית/ברוקולי, מוצרי חלב, שוקולד וחריף אני בטוחה שיש עוד אבל זה מה שאני זוכרת
  • מזל טוב.
    אחרי שני ניתוחים קיסריים - לא שמעתי מעולם על איסור כלשהו לאכילת פירות וירקות.. אם קשה לך ביציאות (ומן הסתם קשה...
  • תודה לאל לא עברתי קיסרי, אבל בלי קשר כשיש תפרים אמרו לי לא לאכול דברים קשים, שיוצרים קקי קשה (סיבים תזונתיים, בננות, תפוחים, חיטה מלאה)

לגבי הנקה - אני אכלתי הכל....נמנעתי מכל הכרובים למיניהם (משפחת המצליבים וקטניות כמו שועית וחומוס) כי אמרו לי שזה עושה גזים (אצלנו כמו אצל תינוקות)
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • תודה לכל העונות...

• גם חומוס גורם לגזים אצל הקטנטנים...

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה