היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אנחנו גרים בדירת קרקע עם קירות משותפים עם עוד 2 בתים. אחד מכל צד.. גם ככה שקד ישן פשוט נורא ובנוסף כבר חודשיים (!!!!!!) השכנים החדשים שקנו את הבית קודחים ומפרקים את כל הדירה!!
יש לנו קיר משותף איתם ואני פשוט רוצה לקחת את המקדחה שלו ולקדוח לו איתה בראש!!!!
נטשה
8 תגובות
עמוד 1
וואי וואי..... ואין איך לעצור את זה??? להגיד לשכן הדפקט הזה שיש פה תינוק??? מה זזה?????
זה ממש לא מעניין אותם
נטשה
יווווווו אלוהיםםםםםםםםםם.... הייתי מתחרפנת!!!!!!!!!!!!!!!! אין אין, מקדחות זה ה-סיוט הגדול שלי, לא יכולההההההה לשמוע את הרעש הזה!!!!!!
את חייבת לדבר איתם.. להסביר להם שינסו "לקצץ" קצת בקדיחות!!
ניסיתי לדבר איתם.. הם אמרו שינסו אבל זה ממש לא נראה ככה
היום קפצנו שנינו בזמן ששקד ישן ממקדחה בקיר של החדר שבו הוא ישן :(
כמו פטיש אוויר בלי הפסקה
וכשיסתיימו הקדיחות, הם בטח יתחילו לשבת בחוץ עד הבוקר עם החברים שלהם
נטשה
אאאאאההה באמת מרגיז! רק שתדעי שמותר להם לעבוד גג עד 7 אם מדובר בקדיחות!!!! (אנחנו עשינו שיפוצים והזמינו לנו משטרה כי לא ידענו שזה עד 7..... והרעש היה בסהכ הכל יומיים שלושה של הקדיחות...)
באמת??? אפשר לקדוח רק עד 7???? איפה זה כתוב? נטשה
ואאיייי סיוטטטטט שונאת קדיחותתתתתת ... יש לי סיוטים מאבא שלי שהיה משפץ בשבת בבוקר ( בית פרטי) וגם בעלי אוהב קדיחות ושיפוצים אז התחרפנתי במעבר דירה .... אבל ניגשנו לכל השכניםהואמרנו להם שאנחנו במעבר ואנחנו מתכוונים קצת להרעיש .... למזלינו אין תינוקות .
איפה כתוב החוק עד 7? כי אז את יכולה להזמין משטרה גם!