אפשר לעודד?.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, לא יודעת כמה מכן זוכרות אותי....הייתי חברה בפורום הזה תקופה ארוכה,ארוכה מדי...לאחרונה ילדתי תאומים מתוקים, שהצטרפו לבני הבכור בן הארבע. בן לילה הפכתי מאמא לאחד ל...אמא לשלושה
    חייבת לעודד אתכן ולספר שעקב בעיה הורמונלית הרופאים לא נתנו לי הרבה סיכוי, והטיפולים לא הניבו יותר מדי ביציות. בשלב מסוים עברנו למעקב על הביצית הטבעית. אחרי הפסקת ״ניקוי ראש״ של כחצי שנה מהטיפולים, פניתי לרופא פרטי, באמונה גדולה ובכוחות מחודשים,עם הרבה מאד אופטימיות וביטחון מוחלט שזה יצליח ואכן, כבר בטיפול הראשון נקלטתי עם תאומים
    ההריון לא היה קל וכלל שמירת הריון בשכיבה מוחלטת אבל אני הייתי מאושרת ומוכנה לכל סבל ובדיקה.
    קראתי את ההודעה של הילה ונמלאתי צער, הרגשתי שאני חייבת לחזק את הבנות כאן,החדשות והוותיקות, אל תתייאשו!!!
    לגבי תרומת ביצית בארץ, האם יש אפשרות כזו?? ומה לגבי תרומת עוברים מוקפאים?? מניחה שלא ניתן אבל אם כן, אשמח לבדוק אפשרות לסייע.
    בנות לא להתייאש
13 תגובות
עמוד 1
  • תודה מקסימה...

אני מהבנות שעדיין ממתינות להיריון המיוחל וסיפורים כאלה כ"כ מעודדים ונותנים לנו את הכוח לא להתייאש.

ההמתנה הארוכה כ"כ מתישה אבל אני מלאה באמונה שבסוף זה יגיע לכולנו. זה רק עניין של זמן.
    לחלק יותר מהר ולחלקן פחות... שם המשחק זה סבלנות!!!

תודה על העידוד ושבת שלום לכולן

• "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• הרבה מזל טוב ורק נחת מהילדים
  • מזל טוב פשושית ...

[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
  • מזל טוב.....
  • פשושה התגעגעתי עברנו יחד את תקופת הטיפולים רק שאז הייתי בשם אחר
    כייף לדת שכבר ילדת והכל בסדר

• פשושהההה! המון המון מזל טוב!!!
    מתי ילדת? באיזה שבוע? בנים/בנות?
    הרבה זמן לא שמעתי ממך, שמחתי לקרוא את ההודעה
    וכל הכבוד, מידי פעם אנחנו צריכות לספר את הסיפורים שלנו
    לחדשות/וותיקות שישאבו כוחות חדשים ואופטימיות....
    שבוע מקסים
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • פשושה
    אשמח לשמוע על הרופא שלך ?
  • איזה כייף לישמוע
    בטח שאני זוכרת אותך
    שיהיה מזל טוב
    ספרי איך זה להיות אמא לתאומים ???
    ובאמת מה בנים / בנות ?
  • הרופא הוא איתי בר חוה,מומלץ בחום.
    את המינים של הקטנים הרשו לי להשאיר לעצמי,לא רוצה יותר מדי פרטים מזהים.....

וזהו,חוץ מזה זה אושר גדול מאד,כמו שכולכן יכולות לתאר לעצמכן,ואני בטוחה שהאושר הזה בדרכו לכל אחת מכן!!!!!
    נשיקות
  • לא אמרתי לך בהודעה הקודמת
    שהיה לך המון מזל טוב אושר ונחת מהקטנים

בר חווה שמטפל באסותא רשלצ ? הוא עובד בקופת חולים כללית ?
    אשמח לתשובה
  • הוא רופא פרטי,מטפל באסותא,לא עובד עם קופת חולים למיטב ידיעתי אבל אם לך או לבעלך יש מושלם אפשר לקבל החזרים מסויימים
  • תודה

פגשתי אותו באסותא באחת השאיבות שלי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה