היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לא באמת דיכאון, אבל באה לי ללכת לישון ולקום בעוד שנה. באה לי לבכות... למה? סתאם כך! קשה לי! אני נורא עייפה אבל לא רוצה ללכת לישון כי אני ארדם ומייד יתחיל בוקר ויום חדש וזה אומר צרחות, גזים, קקי, פיפי ואמא כל 5 שניות, ותביא לי ותני לי ואיפה ותכיני ותעשי לי אאאאאאאאאהההההה
11 תגובות
עמוד 1
וואי וואי.... אני לא מדמיינת לי כמה קשה לך.... תיהי חזקה, זה ישתפר בקרוב, ותשני כמה שרק אפשר
אוהבת אותך..
טבעי... תחבקי חזק את הילדודס שלך ותגידי תודה לה׳ שיש לך אותם
אויש מסכנה....
שני דברים: 1. מחר שבת, כלומר בעלך בבית... זמן טוב להשלמת זמן שינה וזמן איכות עם נתנאל
לכל בן אדם יש רגעים של שבירה כשקשה.
יהיה בסדר
את שואבת? יש מצב שאת משאירה אותם כמה שעות לחמותך ובאה לחתונה מחר? נראה לי שיעשה לך טוב קצת לצאת מהבית...
מיכל, את לא מבינה עד כמה אני רוצה לצאת ולהתאוור, להתלבש יפה ולנסוע לחתונה זה חלום! אבל חמותי ממש לא מסכימה לעשות להם בייבי סיטר.... רק עם נתנאל היא לא ממש מסתדרת, שלא לדבר על ניקול שסובלת מגזים.... בעלי יסע לשם לבד... אוףףףףף ואני שואבת, יש מלא חלב במקרר, חבל שאמא שלי לא בארץ....
איזה בעסה!
בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!