חרפנות של שאיבה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוףף כשאני מתחילה לשאוב אני מה זה לא שומעת כלום מסביבי! המשאבה קטנה קטנה אבל רועשת, אז כתוצאה מזה אני לא שומעת מה קורה לבייבי שלי אם היא לא איתי באותו החדר
8 תגובות
עמוד 1
  • נשימה עמוקה.... והחוצה....
    קודם כל - נכון לחץ יכול להוריד את כמות החלב.
    דבר שני - תני לבעלך כאפה מצלצלת לתסבירי לו (לא בעדינות) שזו גם ככה פעולה לא הכי נעימה אז שיסתום!
    וגם שהוא יפתח אזניים ושמע האם הפיצקית בוכה!
  • ליבי
  • להרגע! זה הסוד של שאיבות. בלי לחץ! ואני אגלה לך עוד סוד, גם אם ילדה תבכה דקה או שתיים, לא יקרה לה כלום, זה מפתח סיבולת ריאות :-)
    ברור שגם אני לא רוצה שניקול תבכה, אבל לפעמים כשאני ממש עסוקה עם נתנאל וניקול בוכה, אני לא מייד נגשת עליה. היא במיטה, היא במקום בטוח... דקה שתיים, העולם לא יחרב
  • בנוסף למה שאנסטסיה כתבה - דווקא לבכות דקה או 2 גורם להם לפתח סבלנות וידע להמתין. זה מצויין.
    אני גם לא ישר עוזבת את הכל ורצה לילדים כשהם בוכים (במיוחד כשהם תינוקות והבכי זה בקשה לתשומת לב ויחס ולא כתוצאה ממכה)
  • אני הייתי שומעות קולות תוך כדי שאיבה ...
    . הייתי " שומעת" שהיא בוכה והיא בכלל ישנה .. אין מה לעשות בקטע הזה בעלך צריך להיות איתך ולעזור לך .
    כשאת שואבת הוא משגיח עליה .
    ואם הוא עונה לך משהו תגידי לו שהוא זה שרצה והתעקש על בקבוק לא?

• אני מזה מבינה אותך, גם לי הייתה משאבה קטנה של מדלה, שעושה הרבה רעש וזה נוראי.
    אני ממליצה לך ללכת ל"יד שרה" הקרוב לביתך ולקחת כמעט בחינם (בתשלום סמלי של 50 ש"ח שיוחזרו אליך בסוף), משאבה רצינית ששואבת טוב ובשקט.
    לי היה את המשאבה של ספקטרה, משאבה ששואבת טוב עם מגוון רחב של עוצמות שאיבה ועם אפשרות לשאוב משני הציצים בו זמנית.
    והכי חשוב, היא שקטה שקטה.

בהצלחה
  • תגידי
    מה בנוגע למשאבה ידנית ?ץ
    בא בחשבון ?
    לא מרעישה בכלל

• סופר מאמי - רעיון מושלם רק שבעלי מתבעס שקנה לי משאבה ושלא אשתמש בה...
    מיכל - גם אני שומעת קולות, ועוד איך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה