היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שבעקבות כל החולי שנפל עלינו בימים האחרונים (ותודה למי שפתח עין על הילדות שלי) ובגלל שהנסיעה הלוך היתה מחרידה ובשכנוע של אמא שלי ובעלול הזמנו כרטיסי טיסה לי ולבנות מאילת חזרה לחיפה למחר בבוקר ובעלולי המסכנון יחזור לבד עם הרכב את כל הנסיעה הזאת :-( עצוב לי וקשה לי ככה להשאיר אותו לבד אבל אני יודעת שזה לטובת הבנות. נו טוב ולטובת הבריאות הנפשית שלי חחחחחחח.
מה שכן בדרך חזור מספרד היתה לנו טיסה מזעזעת עם נחיתה לא קלה בכלל - אז אני קצת בטראומה וממש רוצה שיגמר ויעבור בשלום מחר
בינתיים שיהיה שבוע טוב לכווווווווווווווווווווולכן
12 תגובות
עמוד 1
שמחה שחזרתם או שאתם בדרך חזרה כבר
שבוע טוב בובה. שמחה שמסתדר איך שרצית ואתם חוזרים
שבוע טוב בובה והחלמה מהירה בבריאות איתנה לכל המשפחה ואוסיף 55555555555555555 בן פורת יוסף !!!!!!
ההצלחה מתחילה באמונה ! בהצלחה !
[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
בהצלחה
אני מקווה שאתן הבנות כבר בבית ..ואחרי כל הבלאגן! יאללה חזרה לשגרה ולבריאות!
בתוך תוכך היית מתה לחזור בטיסה אה
טיסה נעימה ותחזרו בשלום
מעולה
תודה בנות נטלי דווקא ממש לא ואני גם מרחמת על נתי בטירוף שהוא צריך לעבור את הדרך חזור לבד - היה לנו אפילו תכניות לעצירות בחזור אבל.....
יש חשד שהן עמדו לפתח פה וטלפיים אבל תודה לאל תפסנו בזמן נתנו את הזובירקס ונראה שעצרנו את ההתקדמות
עכשיו אנחנו בשדה תעופה הטיסה לחיפה ב11:15
חחחחחחחחח רשמתי את זה בגלל ששלשום רשמת שבא לך לעלות על הטיסה הראשונה שיוצאת לחיפה חחחחח בגלל זה רשמתי שבתוך תוכך רצית