רגישות בחזה לאחר הזרעה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    אני 5 ימים לאחר הזרעה ואוביטרל
    והתחיל לי אתמול רגישות בחזה,
    זה לא מוקדם מידיי?
15 תגובות
עמוד 1
  • זה קורה....
    תנסי לא לחשוב על זה (עם כל הקושי)
    בהצלחה
  • זה קשה לא לחשוב...
    זה אומר שזה יכול להופיע בשלב כזה?
    תודה
  • כן בהחלט קשה שלא לחשוב אבל תנסי להעסיק את עצמך כמה שיותר....
    וכן יכולות להיות כל מיני רגישויות בכל שלב בתהליך....
  • רגישות בחזה היא תופעה של הריון וגם של מחר.. אני מציעה לך ממש ממש לא לחשוב על זה (ואני גם יודעת כמה זה קשה)
  • לי עם כל התרופות של רגישות בחזה כל החודש, אל תחשבי על זה כי זה ממש לא פרמטר למשהו...
  • תודה בנות, אשתדל לא לחשוב על זה ואני אעדכן אתכן

עשיתי מעקב זקיקים לאחר פיורגון, ביום ראשון שעבר כי בשישי ושבת לא היה אפשר והיה לי זקיק אחד בגודל 23 ורירית בעובי 12 והזרקתי אוביטרל בראשון ב20:00 לפי הבדיקות דם ומה שהרופאים אמרו לי הזרעה הייתה בשלישי ב 9:30
    מקווה שלא פיספסתי את הביוץ ומחזיקה אצבעות
    מה אתן אומרות על הזקיק ? הוא לא היה גדול מידיי?
  • מה זה גדול מידי? הכי טוב גדול!
  • אל תייחסי לרגישות בחזה "סימן" .. הוא הכי נפוץ והכי "שקרן" ...

בהצלחה!!
  • מעדכנת... בדקתי עכשיו והתחילה לי הכתמה חומה בד"כ יש לי הכתמה כמה ימים לפני מחזור אווווףףף
  • היי מתוקה...
    אל תסיקי מסקנות מהר מידי. הכתמה יכולה לנבוע גם מהשרשרה..

תמתיני עד לבדיקת הדם והלוואי שאלו סימנים להיריון...אמן ואמן!!!

מחזיק לך אצבעות
  • את רק 5 ימים אחרי הזרעה, לא הגיוני שמתחיל לך מחזור..

מקווה שזו השתרשות..
  • אני מקווה מאוד שזה השתרשות... המחזור האחרון היה ב25.8 ולפני זה היה לי ריבוי זקיקים כך שעכשיו זו ההזרעה הראשונה שעברתי כי הטיפול הקודם התבטל וקיבלתי מחזור לאחר 20 ימים בדרך כלל יש לי כל 29 ימים והכתמות שבוע לפני מחזור,התראתי בפני כל הרופאים שבדקו אותי על ההכתמות אבל הם לא ייחסו לזה חשיבות. אולי הם צריכים לתת לי תמיכה??? אני כבר לא יודעת מה לחשוב אנחנו מנסים כבר שנה וחצי להכנס להריון וכל הבדיקות תקינות אצלי ובעלי...
  • רוב הרופאים לא נותנים בהזרעות תמיכה.. תנסי לבקש ולהתעקש אולי תקבלי..
    מחזיקה לך אצבעות שזו אכן השתרשות!!!
  • זה לא מאוחר מידיי לבקש תמיכה?
    אני אלך יום שלישי לעשות בדיקת פרוגסטרון מה התוצאה שאני צריכה לצפות לה? מעל כמה זה תקין
    תודה
  • היי התקשרתי למרפאה מאחר ועכשיו שוב ראיתי כתם חלש בתחתונית
    הסברתי לאחות והיא חזרה אליי,
    היא אמרה לי לבוא לקחת מרשם של קרינון 8%
    ולהתחיל מהיום 12 ימים
    השאלה אם זה לא מאוחר מידיי בהתחשב בעובדה שאתמול בערב הייתה לי גם הכתמה חומה והיום אני יום 6 לאחר הזרעה
    תודה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה