גיל שנה - אוכל בבוקר ולפני השינה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות בשעה טובה ליראל התאקלמה בגן ככה שהיא גם אוכלת ולא יונקת עד 3 וחצי
    כשהיא רואה אותי היא מסתערת על הציצי וצועקת צה - צי חחחח
    אבל אני רוצה לגמול אותה גם מהלילה והבוקר למרות שבוקר פחות מפריע לי אבל היא מתעוררת בלילה כל שעתיים שלוש ואני כבר עייפפפה מזה
    יש לכן רעיון מה אפשר לתת לה לישתות לפני השינה
    חוץ מחלב שהיא לא אוהבת ומטרנה

5 תגובות
עמוד 1
  • מה עם שוקו?

-----------------------
    בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

• ניסיתי גם שוקו היא שותה שלוק ומעיפה את זה

• רגע
    אם היא בת שנה- היא יכולה בעצם לאכול ולשתות הכל לא?

אולי דייסה סמיכה?

• תני לה דיסה לפני השינה . בלילה אם היא מתעוררת אז תתני לה מוצץ ..בהתחלה את תוקומי הרבה וכשהיא תתרגל שבלילה לא אוכלים יהיה בסדר.
  • אני חושבת שהיא קמה בלילה רק בשביל ציצי, לא באמת לאכול... היא מפצה על כל השעות שהיא בגן ולא מקבלת ציצי. אז כשהיא קמה, תני לה מוצץ, תני לה מים ועם הזמן היא תבין שציצי זה לא אופציה ותפסיק. הבעיה שאם את תגשי אליה, היא תריח חלב וזה ישגע אותה, אולי תבקשי מבעלך שיקום אליה בלילות הראשונים?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה