היי בנות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בעלי ואני מנסים להיכנס להריון.
    בפעם הראשונה שניסינו הצלחנו. נקלטתי להיריון, הכל היה בסדר עד שבסקירה המוקדמת (שבוע 16) גילו פגם לבבי חמור בעובר.
    אחרי ים בדיקות ושלושה מומחים קרדיולוגים של עוברים, החלטנו לבצע הפסקת הריון. זה לא שהיתה לנו ממש ברירה...
    היה ברור שעם פגם כזה, התינוק לא ישרוד מחוץ לרחם ועוד שאלה גדולה אם הוא ישרוד את הלידה.

אז בשבוע 19 עברתי הפלה. היה קשה ביותר, אין לי מילים לתאר כמה קשה.
    בנוסף, היינו מספר חברות שממש בלי לתכנן יצא שנכנסנו להריון בהפרשים ממש מצחיקים אחת מהשנייה. הן כולן יולדות עכשיו, אני הייתי אמורה ללדת בשבוע הבא...

מאז ההפלה עברו 4 חודשים. ואנחנו מנסים ומנסים ובשבוע שעבר סוף סוף איחר המחזור.
    עשיתי בדיקה ביתית אחרי כמה ימי איחור ויצא שאנחנו בהריון.

אממה, אין לי בכלל תופעות. היה עייפות בהתחלה ועכשיו לא כל-כך. אין כאבים בחזה, אין בחילות, לא מרגישה שום דבר!
    בהריון שעבר, לא היו הקאות, אבל בחילות היו, גם החזה כאב והקשיח, עייפות שאין לתאר...
    אני קצת חוששת מזה שאין לי שום תופעות, למרות ששאלתי את ד"ר גוגל ומסתבר שזה גם יכול להיות.
    בסוף השבוע יש לי בדיקה אצל רופא נשים, שבטח ישלח אותי לבדיקת דם ויבצע אולטרסאונד לשק עוברי.

אבל עד סוף השבוע יש שבוע שלם.... מה עושים?
6 תגובות
עמוד 1
  • הי... סיפור כואב...
    לדעתי תלכי לעשות בדיקת בטא בהפרש של יומיים ותוודאי הכפלה
    ככה תגיעי לרופא עם בדיקות מוכנות.
    את הבדיקה את יכולה לבקש מרופא משפחה
  • מאמי צר לי לשמוע על האובדן.

ובכ"ז שיהיה בשעה טובה!!!
    תכניסי כלל לראש: תופעות הריון לא מעידות על תקינותו
    אצל נהוראי חמסה חמסה לא הייתה לי בחילה אחת.
    נלחצתי עד שהבנתי, שזכיתי
    30% מהנשים לא חוות תופעות הריון, אם זכית להיות בינהן תהני מכל רגע
    ואגב, הריון ראשון לא דומה לשני וכו'

• לא חייב שיהיה לך תופעות הריון!!!
    לי לא היה ב-כ-ל-ל.... עד היום!!! ב"ה בלע"ה :)

והכל תקין והכל מעולה

אין לך מה ללחץ מזה הכל יהיה בסדר.........

• היי מתוקה, מאד כאב לי לקרוא את כח מה שעבר עלייך, טבעי שאחרי כל זה תחששי, אבל כמו שהבנות כבר אמרו לך כל הריון הוא שונה, יש לי חברה שעכשיו היא בשבוע 6, היה לה שבוע אחד של בחילות ועייפות וזהו... אין לה כלום והכל תקין :) תנסי להעסיק את עצמך כמה שניתן עד הבדיקה, ודווחי לנו כשתדעי שהכל תקין :) מלא בהצלחה!!!
  • הייי מותק

צר לי לשמוע מה שעברת
    אבל אני בטוחה שאין שום קשר בין תסמינים לבין הריון תקין או לא!

תתנתקי מזה ואל תחשבי על זה
    תחשבי שתמיד יהיה טוב.!! תחשבי חיובי והכול יהיה בסדר
  • קודם כל, צר לי על האובדן, אבל טוב שגילו את זה בשבוע 16 ולא לאבד בזמן / אחרי הלידה (40 שבועות).

לגבי התופעות, עם עידו כמעט ולא היו לי תופעות וההריון עבר חלק...
    אז באמת שזו זכיה להיות בהריון ולהרגיש רגיל...

שיהיה המון בהצלחה!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה