קצת משונה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות
    אז בחודש חודשיים האחרונים הפסקתי לחפור ולחשוב על הנושא
    ובעיקר הייתי קשובה לגוף שלי. ובעקבות זה גם הצלחתי לזהות ביוץ (נראה לי) בדרך ה״טבעית״
    אז אני בערך שבוע אחרי ביוץ ואני מרגישה משו ברחם.. הכוונה היא לא תינוק... אלא כמו שמרגישים שיוצאת ביצית או שמשהו כזה... ואין כאבים
    מה דעתכן? יכול להיות שמשהו מתרחש שם ואני מרגישה?
    באמת שאני לא מחפשת סימנים אבל מרגישה שם משו...

6 תגובות
עמוד 1
  • במצב כזה, צריך פשוט להחזיק אצבעות ולקוות לטוב.
    אני באופן אישי השתמשתי כל פעם בערכת ביוץ.
    זה מאד הקל עליי ועזר לי לדעת בדיוק מתי הביוץ שלי.

המון בהצלחה!!
  • אין בעיה לבדוק בדרך הטיבעית לפי הסימנים מתי הביוץ אבל תבדקי במקביל בערכת ביוץ, ככה יש תחושה בטוחה שהיה ביוץ... כשבודקים רק בדרך הטיבעית לפעמים טועים כי אולי את דווקא עכשיו בביוץ....  
  • גם אני הרגשתי חודש קודם שמשהו זז שם.. וערבים מוזרים.. וכל שניה היה לי שירותים.. אבל.. לכי תדעי.. מחזיקה אצבעות בשבילך מאמי!! הלוואי!!
  • בהצלחה@!! תנסי לא להכניס לעצמך דברים לראש,, הייתי ככה לפני חודשים וזה רע.. חבל להתאכזב אח"כ..
    שיהיה מלא מלא מלא בהצלחה!!!!!!
  • מה זה ביצית משתחררת? לא מרגישים את זה, אם הינו מרגשות דבר כזה כולנו הינו יודעות לכוון ובעלים היו סובלים
  • אפשר לקרוא כאן עוד על ביוץ, מתי קורה, איך אפשר לזהות ועוד..
    ביוץ
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה