היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני לא מצליחה להפסיק להניק יותר נכון - להפסיק לשאוב חלב. רופאת נשים שלי נתנה לי כדורים קבותרים 0.5. אבל שמעתי שכדורים עוזרים רק מיד אחרי לידה ובמקרה שלי זה לא ישפיע. מי יודעת משהוא בנושא? בבקשה תעזרו לי אני לא מצליחה לגרום לחלב לא להגיע..
8 תגובות
עמוד 1
השיטה הכי טובה היא להוריד בהדרגה.. לאט לאט תשאבי פחות, גם פחות זמן שאיבה וכמות חלב, ואפשר להוריד שאיבה אחת ביום..
כמה את שואבת היום? כמות+ פעמים?
הגוף צריך הדרגתיות, לאט לאט והחלב ייעלם..
הורדתי לשתי שאיבות מלאות ביממה. אם אני לא שואבת עד הסוף נוצר גודש וזה מעלה לי את החום ואני מרגישה כאילו חולה בשפעת(((( התחלתי לעתוף את החזה עם סדין אבל זה לא עוזר((( לא יודעת מה לעשות..... יורד לי דם מהפטמות... אין לי כוח יותר....
כמו שאמרו לך תפסיקי תשאבי פחות - שאני הפסקתי לשאוב פשוט נעלם לי החלב
כשאת עוטפת עם סדין שימי כרוב על הפטמות מתחתיו. זה מסריח אבל עובד.
הכרוב עוזר, ותנסי גם את הכדורים, להזיק זה לא יכול..
וכשיש לך גודש, תשאבי ממש ממש מעט,רק כדי לשחרר מעט את הגודש.. לא בשביל מנה שלמה.
יואו העולם כ"כ משונה......אני רוצה להמשיך להניק אבל אין לי כבר בקויש חלב....ובא לי לבכות והילד שלי כ"כ קשור להנקה הוא ממ שעושה בעיות עם הבקבוק וכואב לי עליו...אז אולי תביאי לי קצת משלך זה יעזור??????
בילד הראשון, אני קשרתי והייתי שמה כרוב וכל פעם מחליפה אותו..ולא להוריד גם בלילה . לקח לי שבועיים וחצי את האמת אבל לפחות זה הפסיק. אני יודעת שתה מרווה מייבש חלב אז תשתי אותו גם ( אני עשיתי את זה אחרי שהורדתי הנקות בהדרגה כשנשאר לי רק את ההנקה שבבוקר והנקה אחת לפני שינה). מה שתיארת עם הגודש שאת מרגישה חולה זה דלקת . תתיעצי עם רופא נשים גם.
בננות ומי שלקחה כדורים זה עוזר? חקל עומרים לי שזה עוזר חלק לא... לא יודעת מה לעשות....