סיבוב שני- צריכה חיזוקים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    עברתי לפני כחודש החזרת עוברים מוקפאים והסבב לא הצליח :(.
    עכשיו אני יוצאת למסע המלא של שאיבה וכו'...
    אני די פוחדת מהתגובות שלי לתרופות, פעם קודמת היה לי מאוד קשה הייתי עצבנית ועליתי בשבועיים 5 ק"ג.. וזה אחרי ששמרתי מאוד ואכלתי בריא כדי לא לעלות .

אתן יכולות לעזור? יש לכן טיפים איך לעבור את התקופה הקרבה הקלות ככל הניתן?

3 תגובות
עמוד 1
  • תראי, לגבי המשקל אין כ"כ מה לעשות, מה שעשית, טוב מאוד.
    לאכול בריא ולא לנשנש בין הארוחות, לי מההורמונים יש רעב בלתי נשלט...אני מנסה לא לאכול אבל לא תמיד מצליח לי. אם את רוצה משהו מתוק קחי משהו אחד ליום, 2-4 קוביות שוקולד שירגיעו את היצר. את יכולה לעשות קצת הליכות לכפר על הדברים המיותרים.
  • היי
    מצטערת שלא הלך לך עם המוקפאים , אך עכשיו את יוצאת לסיבוב חדש והלוואי ויהיה המנצח!!
    בקשר למשקל, אני בטיפולים הייתי על גבול ה"לא לאכול כלום" ועדיין עליתי המוןןןןן במשקל, אז קשה לי לייעץ לך, ההורמונים עשו את שלהם.. למרות שאומרים שזה בכלל פסיכולוגי, ואין הוכחות שהורמונים אכן תורמים לעלייה במשקל..

בקשר לעצבים.. את חייבת להירגע, לחשוב על כל משפט שאת מוציאה מהפה , כי את רק תעכירי את האווירה בינך לבין בעלך.. ובכלל עם הסובבים אותך.. למרות שזה מאוד קשה תשתדלי להיות כמה שיותר רגועה ולראות את חצי הכוס המלאה

המון המון בהצלחה.. ותעדכני.. <3
  • היי קרן,

מצטערת שלא הלך עם המוקפאים...
    שיהיה לך המון בהצלחה עם הטיפול החדש
    לגבי העליה במשקל, גם אני לא הייתי אוכלת והשמנתי המון (לצערי)
    אבל דבר טוב זה שאחרי הלידה ירדתי המון (20 קילו - העליה מהטיפולים ועוד כמה עודפים של לפני ....)....
    אז לא נורא תאמיני לי שהכל שווה את התוצאה ותמיד אפשר להוריד אח"כ...
    תשמרי כמו שאת עושה ואמן וזה יהיה הדאגות היחידות שלך....
    בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה