היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני והאקסית של גיסי[אח של בעלי] לא בדיוק חברות, נפגשות בערך פעם בחודש וחצי אצל חמותי בשבת- וגם שם אין בדיוק תקשורת. "מה נשמע" וכאלה. לא יותר. היא נכנסה בשעה טובה לחודש תשיעי. משמע היא צפויה ללדת בכל רגע .
אני גרה באיזור המרכז ולפי מה שהבנתי היא תלד באיזור ב"ש. קצת קשה לי להגיע אליה לבית חולים, אני לא ניידת וזו נסיעה של שעתיים באוטובוסים. זו תהיה ממש חוצפה אם לא אבקר אותה בבית חולים ובמקום זאת אלך אליה לבית כשתשתחרר? אתן חושבות שזה יראה לא יפה בעיניה? ובעיני חמותי?
6 תגובות
עמוד 1
אני בכלל נגד יקורים בבית חולים. תתקשרי אליה תברכי אותה ותעדכני שאת לא יכולה לבוא לבית חולים אלא תסעי אליה הביתה. גם הגיסה שלי לא היתה אצלי בבית חולים. ואני לא היתי אצלה. ואנחנו בקשר מצוייין
האקסית? ומה הקשר חמותך? הם פרודים? לא הבנתי...
עדיין גם אם זאת חברה טובה היא תבין אותך את בהריון וקשה לך...!
אם היא אקסית אז הם פרודים? תתקשרי אליה ותברכי אותה ותסבירי לה שקשה לך.. את בהיריון היא תבין אותך.
ממש לא חוצפה מצידך... סליחה את בהריון וקשה לך מה ז"א?!...
יותר טוב לבוא הביתה . בית חולים זה המקום לנוח ולהתאושש מטראומת הלידה . ככה אני חושב על אחת כמה וכמה שאת בהריון וקשה לך בעצמך