צריכה את עזרתכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חברה טובה שלי צריכה להתחיל טיפולים
    היא רוצה בפרטי
    הייתי רוצה שתרשמו לי את הרופאים שאתם ממליצים עליהם
    ואת המחירים
    תודה בנות

4 תגובות
עמוד 1
  • באיזה אזור?

אני טופלתי דרך קופ"ח שהוא גם מטפל בפרטי ע"י פרופ' פרחי אך עזבתי אותו כי הוא נורא נורא נוראאאאאא יקר (1800 ש"ח לטיפול) ולא יכולתי להרשות לעצמי.
    כרגע אני מטופלת באסותא ללא רופא ספציפי, אני מתכוונת ללכת כל פעם לפרופ' זיידמן, הוא ממש בסדר מההכרות הקצרה שלי איתו.
  • לא הייתי אצל רופא פרטי.. הייתי דרך קופ"ח מאוחדת
    אך את כל הבדיקות והשאיבה וההחזרה עשיתי באסותא רמת החייל (כמו בפרטי)

טופלתי אצל פרופ' שבח פרידלר

שאיבה + החזרה 100 שקל

בהצלחה :)
  • סורי.. לא יכולה לעזור כי גם אני לא מטופלת בפרטי..

אני בטוחה שיהיו בנות שיוכלו לעזור...

מומלץ שתרשמי מאיזה אזור... בהצלחה!
  • היי ,מטופלת באזור ה מרכז ,פרטי אצל פרופ זיידמן ,פגישה ראשונה עולה 1200₪ אם אני לא טועה ,כל פגישה נוספת שכוללת שאיבה והחזרה עוד 750₪ ,מלבד זאת תשלום לאסותא רמת החייל ,סכום משתנה על פי קופח אליה שייכים ,אני ממליצה על זיידמן בחום לא רק שהוא רופא מעולה מעבר לכך הוא אנושי ,אני לא מרגישה אצלו כעוד חלק מכל התעשייה הזו ,בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה