היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אצלי בבית אין בעיה לאכול אוכל משבת. לא מבשלים כל יום, אם מישהו רוצה משהו אז הוא מכין לעצמו [האח הכי קטן בן 17, כולם כבר בוגרים...] אצל בעלי, לעומת זאת, אמא שלו הייתה מבשלת כל יום כשהוא היה גר בבית....
אני אישית לא מבשלת. לא כל יום ולא כל שנה חחח גרה אצל ההורים והחיבור שלי עם המטבח לא בדיוק מוצלח
20 תגובות
עמוד 1
פעם כשהיה לי שוונג ולא היו ילדים היתי מבשלת כל יומיים. עכשיו, כולנו אוכלים צהרים בגן/עבודה אז אין טעם לבשל רק בסופ"ש מכינה אוכל.
מבשלת פעם בשלושה ימים בערך. שונאת לבשל, אז משתדלת להמנע מזה כמה שאפשר!
גם אצל הורי היה נהוג להכין המון בשישי ואז לאכול רוב השבוע .. ( ברביעי אמא שלי היתה מכינה שוב עד לשישי) כשהתחתנתי ועבדתי במעון לא היה טעם לבשל כי כולם כולל הילדה היינו אוכלים במקום העבודה שלנו והילדה בגן שלה ..
עכשיו -כשאני עובדת בבית אז מן הסתם שכל יום מבשלים .. גם בשביל הילדים וגם בשביל הדס ובשבילי ... אבל לא אני הבשלנית - הכל בעלי שיחיה חחחחח
כן, מבשלים כל יום, יש ברירה?
"תביאו שישה תביאו שבעה תביאו שמונה ילדים זאת לא בדיחה הארץ צריכה הרבה צעירים נחמדים..."
בגדול כל יומיים עכשיו- בעלי מבשל- עד שאתפייס עם המטבח חוש הריח עדין מפותח אצלי
אני מבשלת הרבה סופי שבוע גג פעמיים בשבוע-שלוש אם אני בשוונג
כשנחה עלי הרוח (וכשיואב נח במיטה) אני מתפנה לבשל שיהיה לבעלי משהו כשהוא חוזר בערב. קצת בעיה לא לבשל איתו מדי יום או יומיים- שיהיה בריא בלי עין הרע הוא אוכל המון... ככה שגם אם אכין סיר ואוכל בעצמי מנה בצהריים, בערב כבר לא יהיה סיר...
כרגע גרים אצל ההורים אז לא כ"כ, למרות שאני מאוד אוהבת לבשל אבל כולם עובדים ואוכלים בעבודה אז זה קצת מבאס להכין סיר שלם רק לעצמך
כל יום
חחחחחחחח!!!!!!
מבשלת כל יום ומתתתתתתה על זה!!!!!!!!!!! [URL=http://www1.glitterphoto.net/]
הלוואי!!!
מבשלת כל יומיים בערך אבל רק לאותו היום וגג למחרת לצהריים
בעלי המפונק לא מוכן לאכול אוכל שהיה במקרר כמה ימים...
אני מבשלת כל יום
כל יום, לפעמים פעם ביומיים.. לפני שהגברת נולדה לא היתה לי בעיה לבשל פעם ביומיים-שלוש אבל מאז שהיא נולדה אני מרגישה חייבת להכין לה טרי טרי כל יום וכל עוד אני בבית ויש לי את הזמן והמשאבים אז למה לא...
כל יום
כל יום חייב אנחנו כבר משפחה מורחבת ברוך השם ואני שונאת אוכל עם טעם מקררי
כל יום.. פשוט כי זה אף פעם לא מספיק למחרת, ובעלי בא לאכול צהריים בבית ככה ש.. צריך שיהיה אוכל..
אני יודעת לבשל אבל ממש לא מבשלת כל יום כי פשוט אין לי זמן אני אוכלת ג׳אנק בעבודה וכשאני מגיעה הביתה אני שבעה. כעיקרון רק בזכות הבת שלי אני מפעילה את הגז[: מכינה לה קוסקוס או קציצות בשר או קציצות דגים עוף מבושל וכ׳ו אבל אני שונאת את המטבח למרות הידע שלי בבישול
כבר סיפרתי פה פעם, אני ב"ה זכיתי באבא ארגנטינאי חובב מטבח מושבע מגיל שנתיים העמיד אותי לידו לראות איך חותכים, מבשלים, מקפיצים, מטגנים לא פחד לתת לי סכין פלסטיק "לחתוך" סלט ולעזור לו לטגן קציצות בקיצור מאוהבת במטבח. שאני מתחילה אני לא יוצאת משם.
לצערי כרגע אין לי זמן לנשום, לא מטבח ולא אוכל אוכלים כמעט ורק בחוץ ככה בין עבודה ללימודים...