חזרתי ממעקב הריון ואני מבוהלת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• כרגיל מדדו לי לחץ דם ופתאום המכשיר מראה 139/99. האחות אומרת לי : גברת, אל תבהילי אותי. הלכתי לנוח 15 שעה ואחרי בדיקה חוזרת 126/83. אני יודעת שזה מסוכן מאוד ואני מבוהלת. מה אם לא אדע שיש לי לחץ דם גבוה? לחץ הדם שלי נמוך בדרך כלל. קראתי כל מיני דברים באינטרנט שזה גורם מספר 1 לתמותה בקרב אמהות ועוברים. בנות, אני אוכלת סרט! תגידו לי משהו.

7 תגובות
עמוד 1
  • אולי הית בלחץ? עשית כמה דקות הליכה לפני?
    העובדה שאחרי מנוחה קצרה הא ירד.
    אל תיהיה בלחץ ותפסיקי לקרוא דברים מלחיצים באינטנט
    אם יש לך שאלות עדיף שתשאלי את הרופא שלך ולא את האינטרנט!
  • למה לקרוא באינטרנט? זה רק מלחיץ יותר, לכי לדבר עם הרופא שלך.

מחשבות חיוביות

"תביאו שישה תביאו שבעה
    תביאו שמונה ילדים
    זאת לא בדיחה
    הארץ צריכה הרבה צעירים נחמדים..."

• כן, בכל פעם שאני רואה את המכשיר למדידת לחץ הדם אני נלחצת. את צודקת, אפסיק לקרוא.

• וזה שאת נלחצת מעלה לך את לחץ הדם!
  • פשוט תרגעי ויהיה בסדר . אחרי המנוחה היה לך לחץ דם טוב - זה אומר משהו לא?
    תחשבי חיובי - יהיה בסדר

• אצלי כל ההריון היה לחץ דם 140/90 ואפילו יותר.... הייתי במעקב לחץ דם כי חששו שיש לי רעלת.... ולא היה כלום !!! והכל בסדר גמור ב״ה !!!
    תירגעי, הלחץ והבהלה לא תורמים ללחץ הדם (ולהריון)
    וד״א לחץ דם זה ממש לא גורם לתמותה... אולי זה מצביע על רעלת, פשוט צריך לעקוב ולא להיות אדישה...

• רב הסיכויים שזה גלל שאת מגיעה לחוצה כ"כ.
    תשתדלי לבוא רגועה ובארגיות חיוביות .

ה', הענקת לי אוצר נדיר מאין כמותו.
    מודה לך בכל שניה ומבקשת שתשמור לי עליו תמיד.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה