הריון ראשון והרבה שאלות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,

אני בשבוע 9+5 ימים
    מתי אני אמורה להרגיש את העובר זז?
    מתי אפשר לגלות את מין העובר?
    האם זה באמת מזיק מאוד שאני לא יכולה לאכול בשר? לוקחת חומצה פולית עם ברזל. אני אוכלת המון מוצרי חלב ופירות.
    אני מאוד אוהבת לאכול שוקולד ובכלל מתוק, האם אני יכולה לקבל סכרת הריון בגלל זה? (זה לא שאני אוכלת חפיסות שוקולד שלמות, אלא 3-4 סוכריות משוקולד או כמה עוגיות)

קורה המון שהלב שלי מפרפר, משהו שלא היה קורה עד עכשיו כאילו והתאמצתי מאוד גם אם אני רק שוטפת כלים בודדים או סתם כך.
    חשוב לציין שאני בריאה בדרך כלל והמשקל שלי תקין ביחס לגובה (58-59 ק"ג ל163 ס"מ)

כל הזמן יש לי הפרשה שקופה עם ריח שמזכיר ריח של זרע מהנרתיק ויש לי חשש שאולי זה מי השפיר. איך אני בודקת?
    סליחה על התקפת השאלות ותודה מראש על התשובות
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. שבוע 21-22
    2. בשבוע 14-15
    3. זה לא מזיק מאוד, רק צריך לוודא שאין מחסור בויטמינים כגון B12 וברזל
    השאלה האם תקבלי סכרת או לא, איננה רק פונקציה של מה את אוכלת, אלא גם של
    משקלך, ההיסטוריה המשפחתית ועוד גורמים, דיאטה היא איננה גורם יחיד בסיפור.
    4. כדאי להבדק, לעשות אק"ג והולטר (שזו בדיקת רצב הלב במשך 24 שעות)
    5. בעניין ההפרשה - הולכת לרופא, אם כי בשבוע כזה אין סיכוי שמדובר במי שפיר

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה