וואווו... איזה יום... ועוד לא נגמר.... - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מחר יום ההולדת של האחיינית המקסימה שלי והחלטתי שאני אופה לה עוגה ומקשטת בבצק סוכר. אתמול הגעתי עם כל הפקלאות להורים שלי ורציתי לאפות את העוגה אבל..... מסתבר שהיה קצר והתנור לא עובד!!!!! אחרי כמה שעות של ארגונים מחדש התחלתי לאפות בסביבות 22:00 בלילה. הכנתי את הבצק סוכר, עירבבתי חומרים וצבעים והלכתי לישון. קמתי בבוקר, אחותי נשארה בבית בגלל שביטלו לימודים עקב המצב הביטחוני וגם האחיינית שלי לא הלכה לגן ובאה לכאן. תוסיפו את זה ליום חופש שאבא שלי לקח ולבעלול שעובד היום מהבית וקיבלתם חגיגה! ממש ארבענ מבוגרים ותינוקת. ואני תכננתי להתעסק עם העוגה בשקט. ממש! טוב. הלכתי לקנות כמה דברים שהיו חסרים לי חזרתי והתחלתי לצפות את העוגה. כבר בשלב הציפוי בגנאש כמעט זרקתי את העוגה לרצפה מעצבים והרמתי ידיים אבל תודות לאחותי הסבלנית איכשהו הצלחנו. הסתכלתי על העוגה ורציתי לבכות. נראתה כל כך עקומה ולא יפה. אבל בסדר. בעידוד של פוסטי (וקינדרון שבעט בי ללא הרף) המשכתי. התחלנו לעבוד על הבצק סוכר. איזה תסכווווול. כלום לא הלך חלק. בקיצור קטסטרופה אחרי קטסטרופה. אני ואחותי על העוגה, אבא שלי מעיר הערות, בעלול מהנדס איך להציל משהו והילדה בוכה. אעאעאעההההההההה
7 תגובות
עמוד 1
חחחח מצחיקולה .... לפחות ייצא אכיל? איזו צורה עשית? בטוח שיצא מקסים ואת סתם אומרת ....
בכל אופן .. אנחנו מתראות מחרררררר ויש לי הפתעה בשבילך
ווואואואואו איזה יום חחחחח ממש חוויתי
מאמי את סתם קשה עם עצמך יצא לך ליגה. העוגה שיצרת בכוחות עצמך וללא הדרכה צמודה ומקצועית מהממת. נקודה.
אני רוצה לראות!!!!! גם פעם קודמת טענת שיצא עקום ויצא לך מקסים
העיקר שכלת השמחה אה בה - זה מה שחשוב!
ווואי כל הכבוד לך על הניסיון אני בטוחחחחה שהעוגה יצאה מעלפת - וכל עוד האחיינית אהבה אז הכל טוב