קצת מהלב... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אז היום עשו לי שאיבה 1 ואני מקווה שאחרונה...
    האמת שאני ממש לחוצה שאבו לי 4 ביציות , וכולן תמיד מספרות ששאבו להן יותר...
    הרופא אמר לי ש2 ביציות יהיו באופן טבעי וה-2 האחרות מיקרומניפולציה.
    כשקראתי מה זה אומר כיוון שהייתי מטושטשת ולא ממש הצלחתי לשאול את הרופא ראיתי שזה בגלל שאיכות הזרע נמוכה
    אך מבדיקות תמיד עלה שאיכות הזרע מאוד טובה.

כן.. אני לחוצה
    אפילו מאוד
    אני יודעת שיהיה בסדר- אבל לפעמים זה נראה שלא
    עברתי הרבה עליות ומורדות בחיים שלי בענייני בריאות ותמיד אני שואלת את עצמי עד מתי?!?
    אין לי מושג איך להרגיע את עצמי
    בעלי מאוד תומך אבל הלחץ הוא שלי ואצלי

"תן לי את הכוח להיות שמחה ומאושר, תן לי את הכוח לעבור את הימים האלו..."
6 תגובות
עמוד 1
  • בהצלחה מותק מחזיקה לך אצבעות
    יהיה בסדר לא לוותר אני ושאר הבנות כאן בשבילך

אלוקים לא ישים אף פעם בפנייך מכשולים - שבהם לא תוכל לעבור ...
  • היי חמודה, אינני יודעת מה כבר עברת אבל אני בטוחה שזה נתן לך כלים להתמודד עם מה שאת עוברת עכשיו, בדיוק היום חברה סיפרה לי ששאבו לה רק 4 ביציות שמאחת מהן היא נכנסה להריון :) תהיי חיובית, ובינתיים אנחנו פה לתמוך:) שולחת לך חיבוק
  • היי מתוקה,
    לא יודעת כמה שואבים בד"כ אבל אני מקווה שזה טוב :)
    בעז"ה עכשיו מהר מהר תיקלטו :) מחזיקה לך אצבעות!
  • תהיי חזקה מתוקה, אף פעם אין סבל לחינם

crazy woman!
  • ברבוניה יקרה, לא יכולה להגיד שאני מבינה אותך מהסיבה הפשוטה שאני לא עברתי את מה שאת עברת ולכן אין בי הזיכרון הזה. מה שכן, אני קוראת את מה שאת כותבת ואני בהחלט יכולה לתאר לעצמי כמה קשה לך.
    פעם חשבתי שלהביא ילד זה הכי קל בעולם.
    פשוט מחליטים וזהו. הריון. ילד. פשוט.
    הלוואי.....

אני אחשוב עליך מכאן, ואני בטוחה שבנות נוספות יעשו את אותו הדבר. ואולי אם נחשוב עליך כולנו יחד, נוכל לשלוח לך כוחות שתוכלי להתגבר ולהשתחרר מהלחץ ורק לחשוב שבסוף התהליך, כל מה שעברת יהיה שווה את זה.
    אפילו יותר. בגלל שהתאמצת כל כך, הילד שלך רק ירוויח. את תהיי מוכנה בשבילו. תדעי לתת לו תמיד את הכי טוב. כגודל ההשקעה, כך גדלה האהבה.

בהצלחה רבה!!
  • תמיד אני קוראת את התגובות ואני מרגישה את הדמעות עוד שנייה מגיעות...
    קודם כל תודה
    מחר אנחנו נוסעים לאסותא להחזרה ואז השבועיים האלו- כולכן מכירות אותם....
    אני משתדלת להיות אופטימית עד כמה שניתן
    תודה על הכוחות

"תן לי את הכוח להיות שמחה ומאושר, תן לי את הכוח לעבור את הימים האלו..."
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה