היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני שוכרת דירה בקומה 4 בלי מעלית ממש קשה לי עם הילדים, העגלה, הקניות והמדרגות
7 תגובות
עמוד 1
תעשי מה שטוב לך. חוץ מזה שאת יכולה לנסות למצוא דיירים במקומך ואז זה יכול להקל על העיניין. בכל מקרה תחשבי רק על עצמך ולא על בעלת הדירה כי את זו שקשה לה. שיהיה בהצלחה ומעבר קל בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
אני באמת לא יודעת מה להגיד לך הכי חשוב לדעתי שיהיה לך קל עם הילדים ולא תסבלי
כמה זמן עבר מאז אמרת שאתם ממשיכים? אולי זה לא כזה " מאוחר מידי".... ואם תמצאי שוכרים חדשים זה עוד יותרטוב . יעזור מאד! אבל כמובן שאת צריכה להגיד לה קודם כדי להתחיל לחפש....
אם קשה לך וזה ממש מעיק ומצאת דירה טובה יותר אז כן הייתי ממליצה לעזוב חבל לפספס דירה טובה כי לא מעים.
לא נעים מת מזמן
לדעתי הנוחות שלך במיוחד עם 2 ילדים קודמת לכל אפילו לאי הנעימות מול בעלת הדירה... וחודש מראש זה סביר לגמרי לדעתי
אני משלמת לה עד לעשירי אבל בראשון לחודש כבר לא יהיה בדירה וביקשתי ממתווך עזרה למצוא דיירים
עם כל הרצון הטוב- הנוחות לטווח ארוך יותר חשובה מלא נעים ל-5 דקות