חזרתי משקיפות בנות כנסו:) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אז היה מרגש וכייף התינוק לא מפסיק לזוז ומקפץ בלי הפסקה..מפה לשם הרופא אמר שהוא חושב ב 60 אחוז שזה בן...מה אתן אומרות יש מקום לטעויות כי לפי מה ששמעתי בבנים זה סיכוי קלוש לטעות..

27 תגובות
עמוד 1
  • העיקר שהכל תקין
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • זה ברור!!!התינוק בסדר לגמרי!!ואני בסוף שבוע 12+4

• תתפלאי אבל לפעמים יש טעויות

• אני בטוחה שיש טעויות את זה גם הרופא אמר וגם בסקירה הראשונה יגידו השאלה היא מה הסיכויים שטועים כשאומרים שיש בן אני שואלת אתכן מתוך ניסיון ממה שאמרו לכם בשקיפות

• קודם כל, העיקר שהכל תקין!
    דבר שני - אצלי בשקיפות אמרו 80% בן ותראי מי נולדה לי בסוף חחח
    בשקיפות שום דבר לא וודאי! תחכי לסקירה - שם יגידו לך ב100% מי יש לך בבטן

• הכי חשוב שהכל תקין !
    ובסקירה ידעו הכי טוב!

• לנו הוא אמר בן אבל אמר לחכות לסקירה הראשונה למרות
    שהיה בטוח מאה אחוז

• לנו בשקיפות אמרו 90 אחוז בן ויצא בן
  • איזה מבואסת אני בשביל בעליייי אתן לא מבינות איך הוא שמח כשהוא שמע 60 אחוז בן כי הייתי בטוחה כשהוא אומר בן בשקיפות הוא לא טועה בדרך כלל מסכן הלב שלו דפק מההתרגשות הוא אפילו שם תיד של הדוקטור על הלב שלו

• בשעה טובה, איזו בדיקה מרגשת
  • בע"ה שימשיך תקין
  • לנו אמרו חמישים אחוז בן וחמישים אחוז בת

יצאה בת.

מה זה משנה- העיקר שהוא/ היא בריאים ושלמים והכל יעבור בשלום!!!!

בהצלחה ליטל מיס
  • הבנתי שבדרך כלל כשזו בת הרופאים באמת נמנעים מלהגיד שראו משהו

• אכן בדיקה מרגשת. תראי ,לא לכולם אומרים בשקיפות.. ב 2 ההריונות לא אמרו לי כלום ורק בסקירה אמרו .אני חושבת שהכי בטוח לחכות לסקירה כי אם אתם תחשבו משהו אחד ויצא משהו אחר זה רק יגרום להרגשה לא נעימה.
  • כן זה ממש לא נעים לחשוב במשך חודש שיש לך בן ואחרי חודש לגלות שזאת בת שחשבו שהיא בן

• עדיין לא מבינה מה זה משנה אם זה בן או בת
    העיקר שיהיו בריאים. זה הכי חשוב.
  • כי הבעל רוצה בן בכור זה ברור איזה גבר לא ירצה בן בכור?בשבילם זה מאוד משנה לי למשל לא וגם יש גברים שלא אבל אני יודעת אישית שבעלי ממש רוצה בן בכור ואני מצטערת ששאלתי את הרופא אני לא רוצה שהוא יפתח ציפיות שיש לו בן ובסוף זאת תהיה בת..

• גם בעלולי וגם אח שלי שניהם רצו בנות. אבל שנהם ממש לא "התעקשו" על זה.
    וכשנודע לנו שיש לנו בן בבטן בהריון הראשון הינו מאושרים באותה המידה גם אם זו היתה בת!
    עדיין לא מבינה מה זה משנה מה מין הילוד - העיקר שיהיו בריאים.
    ואם זו תהיה בת הוא יתאכזב?!
  • לא אני יבין אותו..תראי במשפחה של בעלי אין בנים יש לחמותי רק נכד אחד מתוך 8 בנות הם מצפים בקוצר רוח שלפחות אני יביא להם בן ברור שצריך המשך לשם משפחה וכו' אבל גם דברים אחרים הנה גיסתי נכנסה להריון וגם עכשיו זו בת רוצים להינות מ 2 המינים חס וחלילה אין להם שום תלונה זה ברור אין על בנות!!!!!אבל רוצים בן חח הנה אצל אמא שלי יש למשל חוסר בבנות וכולם בנים ומה אמא שלי רצתה שיהיה לי?בת !מן הסתם..

• לנו הרופא אמר בשקיפות ש-70% זו בת וזה מה שיצא.
    לדעתי זה תלוי במיומנות ובניסיון של הרופא.
    בכל מקרה, שיהיה בהצלחה
  • בהצלחה לא משנה מה המין (לא חשוב כל כך) ותרגיעי את בעלך. מה שייצא העיקר שבריא

• אני חושבת שזה מאוד עניין של מנטאליות. "איזה בעל לא רוצה בן בכור"?!
    יש בעלים שממש לא היו מתאכזבים אם היה להם בת ראשונה, ואני לא חושבת שאפשר להבין בעל שמתאכזב שהוא שומע שאין לו בן, אלא בת...
    יש כ"כ הרבה על מה להתפלל על התינוק, בריאות שיהיה שלם ובריא, לידה קלה ותקינה... לא חסר.. הריון תקין ומלא וכו'....
  • שמחה לשמוע שהכל בסדר
  • זה לא רק המנטליות של בן בכור,אלא גם שיש רק בנות במשפחה שלהם מן הסתם שהבא בטור הוא ירצה בן וזה שלא שהוא יתאכזב שתהיה לו בת זה שהוא יתאכזב שקודם נתנו לו תתחושה שיש לו בן ואחרכך אמרו לו שיש לו בת אבל אני ילך עם ההרגשה שלי ולפי מה שהבנתי זה מומחה שבדרך כלל לא טועה וזה רופא כזה שאם הוא לא יודע בבירור הוא לא היה אומר לי הוא מאוד זהיר במילים שלו:) נקווה שהכל יהיה בסדר ושתהיה לידה קלה לכולנו!!!!

• מאמי המין באמת שטויות העיקר שהכל תקין

לי בסקירה של ההריון הזה אמרו לי שיש לנו בת ויש לנו בן

• איזה מרגש!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה