היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ערב מצויין, חדשה כאן.... עוקבת בערך חודש אחרי הפורום שנראה לי מדהים והחלטתי להצטרף אליכן :) קצת רקע על עצמי: נשואה עוד מעט שנה, גרה בחדרה, כרגע לא עובדת רק הבעל :( בהריון ראשון עם בן זכר, שבוע 23 היום! 55555
שאלה קטנה לי אליכן יש מישהי כאן שילדה בהילל יפה וממליצה/לא ממליצה?
17 תגובות
עמוד 1
שלום וברוכה הבאה לפורום שלנו
ברוכה הבאה... בשעה טובה על ההריון שיעבור בקלות ובידיים מלאות!! אני מהמרכז כך שרק שמעתי שהוא בית חולים טוב לא יותר מזה..
ברוכה הבאה המשך קל ותקין
ברוכה הבאה את תיהני פה [URL=http://www1.glitterphoto.net/]
הי!!! בשעה טובה ומוצלחת!!!
אני מחדרה גם!! מאיפה את באזור?
וגם לי זה הריון ראשון :) ושמעתי מבנות דודות שלי שהמחלקה של יולדות הוא הטוב ביותר.
אני מתלבטת בין הלל יפה ללנדיאו
לא מהאיזור
היי, ברוכה הבאה :) אנ די שכנה, מאחד המושבים באזור :) ילדתי בהלל... מחלקת יולדות שם ישנה ולא משהו, לא ממש מתייחסים שם ואני כללית יצאתי עם תחושה לא מי יודע מה...
••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
דנה מאמי אני חושבת שהיא די התכוונה למיילדות וליחס שלהן בזמן הלידה עצמה
ברוכה הבאה תתמכרי!!!
תודה לכולן !
גם אני גרה כאן!!!!! אולי אנחנו מכירות :)
יש לך פייסבוק?
באמת??? איזה הזוי....
:) גם אני אשמח... אם יש לך פייסבוק תני לי את השם
אי אפשר למצוא אותי בפייסבוק
אין לי פייסבוק, אני לא הכי חובבת רשתות חברתיות חחחח גם הפורום הזה לא אופייני לי אבל הוא בהחלט סוחף אליו אז החלטתי לנסות
ברוכה הבאה למקום הנכון
ברוכה הבאה.
ברוכה הבאה! שיהיה המשך קל ותקין!!!