בנות ,תקראו את התלונה שלי מהיום לחברת סופר פארם- - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• בשעה טובה ילדתי לפני זמן קצר....חברותיי המליצו לגשת לאחד מהסניפים שלכם ולרכוש ערכה ליולדת. מאושרת ושמחה הגעתי לסניף בקניון ערים בכפר סבא . מילאתי את הטופס, עמדתי בדרישות "הסף" אך הפלא ופלא...כנראה שהכסף שלי לא מוערך ולא מתקבל אצלכם , לסופר פארם חוקים משלה , או כרטיס אשראי או שלא תהני מהערכה . ממתי חנות לא מקבלת מזומן? שאלתי את הקופאית היכן רשום תנאי זה לקבלת הערכה....והיא מצאה לנכון לענות לי "זה לא רשום"
    חברת סופר פארם היקרה , צר לי שכספי אינו שווה ערך אצלכם וכי אם ברצוני לרכוש אצלכם עליי להצטייד בכרטיס אשראי.
    ומה עושה יולדת שלא מחזיקה אשראי בכלל? האם זה הופך אותה לאזרח סוג ב' שזכויותיו שונות מיולדת שהגיעה לסניף עם אשראי?
    תתביישו לכם על השרות שאתם נותנים , במדינת ישראל יש חוקים שמגנים על הצרכן וחבל שאתם לא פועלים על פיהם.(מילא זה היה מצויין היכן שהוא , אבל לא רשום כלום בשום מקום שגלוי לצרכן)
    המשך שבוע מצויין
10 תגובות
עמוד 1

• אני חושבת שיש לזה סיבה בסגנון זה שלא רוצים שאנשים יקחו פעמיים ערכה. אני זוכרת שגם אני הופתעתי שיש צורך בכרטיס אשראי עבור סכום כ"כ מועט אבל זוכת שהם הסבירו לי וזה היה נשמע הגיוני. מלבד זאת לחברה יש הטבה שהיא נותנת ואלו הנהלים שלה. אם לא מתאים לך את יכולה לבחור שלא להנות ממנה. זה כמו שראיתי השבוע ברמי לוי שהוא יצא במבצע כזה של סל מוצרים ליולדת שניתן לממש עד גיל חודשיים בעלות של שקל בלבד. אז להכנס להנהלה של רמי לוי לכעוס שסליחה אבל הילד שלי בן 7 חודשים וגם לו מגיע? הרי זה החוקים וזה מה שהנהלת סופר פארם החליטה לגבי ההטבה הספציפית שהיא החליטה לתת ליולדת.
    זו דעתי
  • צולי למיטב הבנתי אין בעיה שאילו החוקים ,אבל זה לא רשום בתקנון של
    המבצע ואם זה לא רשום אז היו צריכים לכבד את רצונה, לשלם במזומן .

• יקירתי,כבר 8 שנים יש התניית רכישה בכרטיס אשראי,
    זה כדי שתהנו מערכה אחת.
  • לא ניתן לקחת פעמיים כי את מוסרת גם תז שלך וגם של התינוק וזה מעודכן במערכת ככה שאין מצב שא מקבלת פעמיים.
    וזה לא שלא עמדתי בשאר התנאים שלהם , וזה לא שהמבצע לא בתוקף , פשוט את חייבת להיות בעלת אשראי , הם הגדילו לענות לי באתר ואמרו שגם אשראי של בן משפחה מתקבל ככה שאם אני רוצה "לעבוד" על המערכת אבוא כל פעם עם אשראי אחר.
  • שורה תחתונה ,שנים זה ככה זה מה יש. זה לא שהכסף שלי טוב משלך או להיפך,
  • הם נותנים מתנה....
    זו לא רכישה....
    כל מה שיש באריזה הזו שווה הרבה יותר מעשרה ש"ח....
    זה התנאי שלהם, זו בחירה שלנו להחליט אם נכון ומתאים לנו אם לאו...
    זה לא מבצע, זו מדיניות....

• גם לי זה נשמע קצת מסריח, האמת - אני זוכרת בפעם הקודמת ששילמתי 10 ש"ח במטבע! פשוט זוכרת את זה......
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • אני גם הופתעתי בפעם הראשונה, הם עושים את זה באמת כדי שלא יקחו כמה פעמים ערכה. אין להם דרך לבדוק אם כבר לקחת בסניפים. לכן הם לוקחים את הכרטיס אשראי, אם באמת לקוחה לקחה פעם שנייה הם מחייבים אותה עבור המחיר המלא של כל המוצרים דרך הכרטיס אשראי שהיא העבירה.
  • בפעם הראשונה הופתעתי אבל אח"כ הבנתי את הרציונל.
    אבל תקווי לקבל תגובה, אני התלוננתי ב30 לאוגוסט על סניף שנסגר כמעט 10 דקות לפני הזמן ושבעלי נאלץ לנסוע אס או אס לקנות תרופה מסויימת מסניף אחר (במונית) ועדיין לא זכיתי לתגובה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה