היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני יודעת שחפרתי בנושא אבל אני כבר לא יודעת מה לעשות
8 תגובות
עמוד 1
לדעתי את צריכה לעשות בדיקות יותר מעמיקות אולי זה נובע מסטרס או דאגות יתר?? בקיצור לא להזניח מאמי תרגישי טוב
בדקת את בלוטת התריס? אם היא בתת-פעילות את תהיי כל הזמן עייפה... זה יכול להיות בגלל המון דברים האמת... אולי תתעקשי עם הרופא שישלח אותך לכל בדיקה אפשרית?
••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
מאמי אני עדיין חושבת שאת צריכה לפנות לעצמך מעט זמן להתאווררות, התפנקות, זמן איכות
אני בטוחה שכוחותייך יחזרו אלייך.
ולא להזניח, תבדקי את עצמך עם רופא המשפחה תרגישי טוב
לעשות בדיקות מקיפות. ללכת לרופא ולהתעקש על בדיקות
נשמע כמו מי שיורד לה הסוכר והיא חייבת משהו מתוק כדי לחזור לפעילות .... את חייבת לדרוש בדיקות דם מעמיקות ... בלוטת התריס לחץ דם סוכרים ברזל ... לא הגיוני ככה להיות עייפה ומסוחחררת כל היום ..
את אוכלת טוב? את כל אבות המזון?
ווואי מאמי אני גם חושבת שתדרשי בדיקות מקיפות יותר תנוחי עד כמה שתוכלי שולחת לך מיליוני
אני מסכימה עם הבנות שתלכי לרופא ותספרי לו ותתיעצי איתו מה הוא חושב שזה יכול להיות ותבקשי לעשות בדיקות . יכול להיות גם שאת לא יושנת טוב בלילות ולא נחה מספיק? כשיש ילדים קטנים יכול להיות כזה דבר.
אני מקווה שהשבוע יצא לי ללכת לרופא ואני יסביר לו.. האמת אני קצת מודאגת כי אף פעם לא קרה לי סבר כזה, זה התחיל מלפני כמה חודשים. מיכל יש ימים שאני אוכל מסודר ויש ימים לא.. בזמן האחרון אני ממש לא אוכלת מסודר