התאקלמתם בגן? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לנו עוד קצת קשה. שחר מתחיל לאט לאט להתאקלם בגן ורק עכשיו אני קולטת כמה שנה שעברה היתה כזאת מבוזבזת. הוא היה הגדול בגן ולא למד כלום כל השנה
9 תגובות
עמוד 1
  • ליאבי נכנס השנה לגן חדש באיחור של שבוע בגלל מחלה
    אז את ההסתגלות האיטית לגן הוא פיספס
    אז יש ימים יותר טובים ויש ימים פחות טובים שיעבור להם בקלות ובמהירות
  • איזה מתוקי שחר!!

אצלנו-
    להודיה כ"כ כיף בגן!! היא ממש זורמת בהמשך של שנה שעברה.
    בדיוק היום היתה לנו אסיפת הורים, הגננת כ"כ מקסימה!
  • איזה כיף זה לראות את הילדים פתאום גדלים ומתבגרים לנו

אביגיל ממשיכה באותו גן (דו שנתי) אז היה לה ממש פשוט. למרות שפיספסנו את ההתחלה, הגענו ואחרי דקה כבר לא ראיתי אותה בכלל
    מיכל באותו גן אבל עלתה לקבוצה הבוגרת של אביגיל
    היא רצתה להשאר אצל הגננת שלה משנה שעברה אז בהתחלה היה קצת קשה. באיזשהו יום היא ממש סירבה להכנס לקבוצה אז השאירו אותה בקבוצה של הקטנים
    אבל עשיתי לה שטיפת מוח ועכשיו היא מבסוטה שהיא בוגרת בגן של גדולים
  • שולי - הן ביחד?
    ליובל היה קליל ופשוט, עלתה קומה בגן שלה, אותה גננת, סייעת חדשה, רוב הילדים מוכרים...

מעין -
    מעין עברה מהגן השפתי לגן רגיל, קצת קשה לה, לא פשוט לעבור מחממה של 12 ילדים ומיליון נשי צוות לגן של 33 ילדים עם שתי נשות צוות (מדהימות!).
    רק שבוע שעבר דיברתי עם הגננת (זה קרה לאחר שביקשתי מהסייעת מפורשות לדבר עם הגננת כי עד אז פשוט לא יצא לנו להפגש פיזית) ומאז דיברנו (וכנראה גם בגלל הזמן
  • נכון להיום דניאלה עולה מאושרת להסעה אבל כמעט כל,יום חוזרת עם פרצוף חמוץ ובכי בטענה,שלא רוצה צהרון אבל נרגעת מהר מאוד בגן שם רק ביום הראשון בכתה, אז אנחנו בדרך גם

• ככה-ככה......

אור אתמול בכתה בהיסטריה, אמרה שמציקים לה בגן
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • מישהו אמר התאקלמות?
    עשה לי תמוות הבוקר
  • מאורי מתאקלם בסדר...
    הוא באותו גן רק קבוצה חדשה אז הסייעת שהוא אוהב מאוד נמצאת בקבוצה של הקטנים אז הוא מתרגל לסייעות החדשות (למרות שהוא הכיר אותם כבר שנה שעברה)
    אבל לצערי הוא חזר לפספס והרבה - רק בגן....
    אני מקווה שזה יעבור לו כי בבית הוא מבקש ועושה ייפה בלי פספוסים.
    יש המלצות לגבי זה?
  • אל תתצטערי על שנה שעברה ... אז לא היו תכנים אבל היו דברים אחרים - אני בטוחה ... אולי זה תרם לביטוחנו העצמי (בכל זאת נולד לו גם אח שנה שעברה) ?!
    אני השארתי את נדב שנה שנייה בגן (הוא בין הגדולים) אני יודעת שתכנים לא יהיו יותר מדי , אני מחפשת "זריקה לאגו" , לביטחון העצמי , הרבה חום ואהבה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה