בנות מחיפה- בבקשה המלצה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • על רופא נשים טוב, אחראי ורגיש! היום גיליתי 2 פסים:))))) אז אני חייבת רופא טוב! תודה לכן!

6 תגובות
עמוד 1
  • ד"ר הררי מדהים - יש לו מרפאה בגרנד קניון - 3 בנות פה מטופלות שלו ושלושתינו מרוצות מאוד

• יש בקריות דר זרייק
    מדהייםםםםם הוא היה צריך להוולד אשה חחחחח

• קודם כל, מזל טוב!
    אני מחיפה, אבל על רופא נשים שלי אני לא אמליץ, איכסססס בן אדם מגעיל, רק חיכיתי לברוח ממנו. כשתמצאי רופא טוב, תגידי לי :-)
  • סיון, נראה לי אני אעבור לרופא שלך :-) את וירדן ממש מרוצות ממנו.... למרות שמי צריך כבר רופא נשים, הריונות מאחורי :-)
  • ממש תודה על תגובות מהירות:) אני במכבי, רופא שבגראנד מקבל גם ממכבי?

• בס"ד

דקטור ארליך יוחנן בכרמל רחוב וודו'וג רופא מקסים אני עברתי אליו בהריון של הבן שלי בחודש שמיני ועד היום אני איתו בע"ה גם בהריון המיוחל הבא (ואני במכבי)
    http://pregnancy.baby-gaga.com/]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה