שבורה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב לכולן.... בימים האחרונים קצת התנתקתי, אני מרגישה שאין התקדמות בתהליך למרות שאנחנו מנסים כבר שנה וחודשיים!
    זקוקה בדחיפות (!!!) להמלצה לרופא/ת נשים פרטי/ת או של הכללית במרכז- מומחה לפוריות!!!!!
    תודה לכולן....
5 תגובות
עמוד 1
  • הייי
    לתת לך המלצה על רופא מהמרכז אני לא יכולה כי אני מהדרום...

מה שכן אני מכירה את ההרגשה הזו שאת תקועה באותו מקום ולא זזה וזו הרגשה ממש מעצבנת .. אני שהרגשתי ככה ניגשתי לרופא שלי והתחלנו לקדם עיניינים ..
    והנה חודש הבא אנחנו מתחילים הזרעות .. וגם אנחנו מנסים שנה ..

תמצאי לך את הרופא שלך רופא טוב שיילך איתך יד ביד ..
    ותתחילי להיתקדם לאט לאט.
  • היי,
    אני מציעה לך לשאול את הבנות בפורום טיפולי פוריות, הן בטוח יוכלו לעזור לך.
    אני שמעתי על פרופסור זיידמן, אבל אני לא יודעת עם איזו קופה הוא עובד

שיהיה בהצלחה!
  • אהובה,
    אל תתייאשי!!!
    אם הרופאים אמרו לך שהכל תקין, אל תפסיקי לנסות!
    הממוצע הוא שנה אמנם אך יש כאלה שמצליחים אחרי שנה וחודשיים, שנה ושלושה חודשים, וכן הלאה, אבל מצליחים!!!
    אל תפסיקי לנסות והייתי ממליצה לשלב דיקור סיני, זה באמת עוזר. זה מרגיע ועושה טוב בלב ומחזק. אני אמנם הפסקתי אחרי שלושה חודשים, אבל אני אחזור לזה בקרוב אחרי שאחזור מחו"ל.

אל תפסיקי לנסות, זה יקרה תאמיני לי!!!

crazy woman!
  • היי אני מפורום פוריות ובמקרה נתקלתי בשאלה שלך אני טופלת תחילה בקטוביץ בתא ועברתי כמה רופאים , אני אישית לא התלהבתי יותר מידי מאף רופא בקופה אבל עכשיו אני נמצאת אצל פרופ לוריא והמון בנות מתות עליו אז שווה לך לבדוק. כעבור שנה עברתי לIVF באסותא ושם פגשתי את זיידמן היקר והמדהים. לדעתי בשלבים כאלה זה להגיע אליו רק בדרך הפרטית הוא משהו מיוחד , יחיד במינו אבל.... אני מקווה שלא תגיעי אליו אמן שלא תצטרכי בעזרת השם ,מה שכן אני בהחלט מציעה לך להתחיל לבדוק עיניינים בדיקות כלליות שלך ושל בעלך.
  • היי אני מטופלת אצל רופא מדהים של כללית אני גרה בחדרה זה קרוב??

אלוקים לא ישים אף פעם בפנייך מכשולים - שבהם לא תוכל לעבור ...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה