היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
האם הצירים חייבים להופיע גם בגב התחתון?? אתמול קמתי מכאבים שלא חוויתי אף פעם בבטן, כאילו היא נתפסה לי והתקשתה לי :( לא צד ימין ולא צד שמאל עזר לי.. בקושי יכולתי לנשום .. עד שהצלחתי לקום.. הלכתי קצת.. שתיתי מים.. ואחרי 10 דקות לערך זה נרגע לי.
מכיוון שזה הריון ראשון כידוע לכן
6 תגובות
עמוד 1
אכן צירים... כנראה מדומים.
אם זה עבר לך אחרי זמן מה או בזמן המנוחה אין מה לדאוג...
כן שלי.. לא דאגתי כי זה עבר לי.. למרות שזה הקפיץ והלחיץ בטירוף.. אבל טוב לדעת מה מחכה לי ,לא ? חח
יכול להיות שאלו ברקסטונים אבל כמו ששלי אמרה ברגע שזה עובר אין מה לרוץ לבית חולים.
יכול להיות שאלו היו צירים אבל אם הם עברו אז כניראה הגוף מאותת לך שאוטוטו הלידה קרבה
נשמע כמו צירים ! טוב את כבר ב 9 אז זה יכול לקרות בכל יום בעצם...
הגוף מכין את עצמו כי הלידה קרבה. יכול להיות שכמה פעמים ביום זה יקרה לך או אפילו פעם ביום ועם הזמן יותר ויותר וזה יכול להמשך אפילו שבוע ושבועיים עד שזה יבוא לדבר האמיתי של לנסוע לבית חולים.