היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני ממש ממש ממש אובדת עיצות! אני מתחרפנת כבררררררר זוכרות שאמרתי שאוריאן עדיין קמה לבקבוק בלילה?? ניחא, לי לא היה אכפת להכין דקה בקבוק ולחזור למיטה..אבל זה נהיה סיוטטטטטטטטט הילדה מתעוררת 3-4-5-6-7 פעמים בלילה, כשרוב הפעמים היא בכלל לא רוצה , לא בקבוק, לא מים , לא מוצץ - כלום ! קמה בשיא העצבים שלה , צורחת ובועטת, מעירה את כל הבית ...ככה כל חצי שעה עד שעה ואין לי עצבים אליה כבר ! כל לילה! זה כבר ממש מעצבן ! תני לישון מה יש לך? באיזה עצבים קמה ! איך שאתה פוקח את העינים רואה ילד בעצבים כאלו אתה חוטף עצבים בעצמך! די , למה זה ככה ?? למישהי יש פתרון?????????
דבר שני , בקשר לאותה פספוסה דעתנית- הבוקר היא צווחה את נשמתה כאילו מה כבר עושים לה, כי אמא לא הרשתה לה לקחת את השמיכה שלה לגן. זו שמיכה ענקית שהיא נקשרה אליה.לא קטנה. אז לא הסכמתי. וזה לא שהיא תמיד יוצאת עם השמיכה .אף פעם היאלא יוצאת עם השמיכה .אז התעקשתי . והיא צרחה כל הדרך לשני הגנים . אז נכון, שאני זו שאחליט ולא בת שנה וצ'ופצ'יק ... מצד שני אני כל הזמן חושבת - היה שווה להתעקש? אתן הייתן מתעקשות או מוותרות?
16 תגובות
עמוד 1
לפי דעתי תמשיכי להתעקש אבל תנסי גם לדבר איתה ולהסביר לה. עם כל הצעקות תנסי את להמשיך לדבר איתה רגיל בסוף זה "ייכנס" לראש שלה... ולגבי השינה תנסי לא להגיב לה לא להתייחס אליה אולי היא תבין שלא מגיבים לה והיא תפסיק...
שנה וצ'ופצ'יק אבל אוטוטו שנתיים ואת מקבלת את החבילה של ילדה-עצבנית- בת- אוטוטו- שנתיים. בגיל ארבע זה עובר
אז מה אתן אומרות , כשהיא קמה בלילה ולא יודעת מה היא רוצה- פשוט לחזור לישון ולהתעלם ממנה???????
צילוש- הדעתנות הזו שלה זה לא מעכשיו - מגיל 8 חודשים הילדה לא מוכנה שיאכילו אותה, לא מוכנה שיעזרו לה בכלום - הכל חייב להיות בדיוק איך שהיא רוצה ולבד!!!!!!!!!!! לא נעים להגיד אבל ירשה את זה ממישהו ...
אני לא כזאת מנוסה (או חכמה) אבל אביע את דעתי למרות זאת.
לגבי הלילות - ילדה בת אוטוטו שנתיים אמורה לישון לילה שלם. אני הייתי משקיעה 800 שקל ומתיעצת עם יועצת שינה. אוטוטו יהיה לך עוד צ'ופצ'יק שיעיר אותך כל הלילה.
לגבי השמיכה - אני הייתי נותנת לה. במיוחד שתחילת הגן הרבה פעמים הם צריכים חפץ מעבר. גם איתמר לוקח איתו חיתולי ענק וגורר אותם על הרצפה במשך קילומטרים (לא נותן לי להרים את הקצה) ואז כמובן מכניס אותם לפה
גם הילדה שלי יש לה תקופות של בכי היסטרי באמצע הלילה כמו שתיארת בד"כ זה קורה לה שהיא חווה שינויים וזה לאט לאט עובר לה. לדוגמה זה קרה לה שאחיה נולד ועכשיו שהיא נכנסה לגן חדש ויש לה גם אחות חדשה..אני משתדלת להיות סבלנית איתה ומחכה שזה יעבור לה בתקווה שגם הפעם זה זמני..
יעל זו בדיוק בדיוק הבעיה- זה מעצבן לקום כל כך הרבה לילד אחד... אז קל וחומר לקום כל כך הרבה אם לא יותר , לשני ילדים ..
מה שצילה אמרה - גיל שנתיים הנורא - נראה לי אצלך יבוא פי חמש.... [email protected]
תודה לכולן .. אני מקוה למצא את הפתרון .. אני כל כך עייפה!!!!!!!!!!!!
בדקת תולעים? כי אצלינו כשיש לה תולעים היא מתעוררת בקריזה ובעצבים מליון פעם בלילה. שווה לבדוק.
אז ככה - גן חדש זו סיבה מצויינת להתעוררות בלילות, גם אמא הריונית, גם בית חדש, גם תולעים (כדאי בהחלט לבדוק)...
מבחינת מה לקחת ומה לא - אני בעד לבחור את ה"מלחמות" שלנו מולם. אם זה חשוב לך - אז חד משמעית לא לקחת לגן. הכל עפ"י הדרוג שלך יחד עם זאת כשאת מתעוררת מיליון פעם בלילה ועל הבוקר קמים לך בבכי את גם ככה כ"כ עצבנית שקצת קשה להיות קשובה.... מלא
אוףףף, כתבתי תשובה ארוכה והכל נמחק
גם לי דבר ראשון שעלה זה תולעים! אבל אם הסצינות בלילה התחילו בתקופה האחרונה הייתי גם מקשרת את זה לתקופת מעבר בחיים שלה- גן חדש,בית חדש, אמא הריונית
תודה לכולן ! הלילה ישנתי יחסית טוב.. היא התעוררה "רק" 4 פעמים !! ובכל זאת קמנו רעננים יותר מאתמול .. אז לשמחתינו זה לא תולעים !! במקרה הגשתי אתמל דגימה שלה בגלל משהו אחר , ולא נמצאו שום מתנחלים אצלה